Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pozdrawiam te mądre i te mniej mądre
Pozdrawiam te mądre i te mniej mądre.

A skoro nie prowadziłaś, nie obserwowałaś się , to znaczy, że po prostu "wpadłaś" co jest tutaj nie do pomyślenia.
Dziewczyny, to ja zadam konkretne pytanie - nigdy nie obserwowałam szyjki macicy ani odcienia przy wejściu do pochwy, i zastanawiam się czy to zasinienie bardziej mocno bordowe - bardzo ukrwione, czy blizej sinego fioletu :)
Jednk moze być Ci ciężko ocenić czy to zasinienie czy nie skoro wcześniej nie wiesz jaki był kolor. Zauważyłam, że nawet pod wpływem temperatury otoczenia dochodzi do zauważalnych zmian. 

Witam wszystkich :) mam pytanie do dziewczyn ktore sa albo byly w ciazy . Dzis mam 26 dc do wczoraj bardzo bolaly mnie piersi a dzis rano jak sie obudzialam to przestały bolec czy miala ktoras z was tak a w ciazy była >???
W palnie mam zrobić test ciążowy w pt 30.12 rano:) czuję, że nie będzie potrzebna bo coś mi podpowiada, że okres się zbliża aczkolwiek szansa jest więc warto wiedzieć przed szampańską imprezą :)

. Ja już bodaj 10 cykl się staram ( chyba tracę już rachubę), skończyłam 36 lat i dalej nic a jakoś sobie radzę psychicznie mimo, że metryka szybko zmienia liczby na coraz to wyższe. Owszem bywało źle, przychodziły nastroje depresyjne ale wzięłam się w garść bo tak lepiej mi się żyje. Nabrałam pokory do tego co dla mnie zaplanował ktoś tam
i wiem, ze mi się uda- wiem , ze 2012 przyniesie to czego oczekuję. Tobie również się Uda tylko uzbrój się w cierpliwość i bądź spokojniejsza, bo spokojniejsza niezdołowana przyszła mama ma większe szanse, ze się jej uda to szybciej
.

. Tak się zapytałam bo dziś zaliczyłam ostry spadek a zawsze w takiej sytuacji byłam już z @ -ą a tu ani widu ani słychu póki co, a i nawet brzuch nie boli a w takim samym czasie wcześniej nospy nie odstawiałam. Chyba za bardzo obliczalne miałam wcześniejsze cykle i teraz ten postanowił jakąś nowość wprowadzić dla zmyłki bym nie czuła się taka pewniara hehehe

, bo nie wykluczone, że za dwa dni znowu złapie cię nieodparta chęć zrobienia testu
Liczę na normalne odpowiedzi i nie potraktowanie mnie w sposób, który często się tu niestety ostatnio pojawia....
Są dziewczyny, które o pierwsze dzieci starały się latami, zachodziły dopiero po in-vitro, a tu nagle niespodzianka, naturalny cud.