Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthor_Fragile_
    • CommentTimeFeb 2nd 2012
     permalink
    Sayuri - w sklepach ze zdrową żywnością jest 100% sok, tylko kupuję bez cukru. Jest obrzydliwie kwaśny, ale rozcieńczam tak 1/4 butelki z łyżką miodu i 0,5 l wody i wtedy się robi pyszny :D
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    gienia83: ja mam 22 :) i drugie noszę :)

Wow, Gienia, ale Ty młodziak!!!

Kamiis, faktycznie szacun!!!
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    The_fragile: Wow, Gienia, ale Ty młodziak!!!

dlatego tak panikuje:) i cholernie boje się szpitali, jak leżałam w październiku to myślałam, że umrę ;D
    --
    •  
      CommentAuthorP_Madzia
     permalink
    Ja tez z trójka chciałabym się ogarnąć do 30 stki :). A mam 22 :) chociaż nie wiem czy praca w agencji reklamowej będzie sprzyjająco na to wpływala :)
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    gienia a ja myślę, że lęk przed szpitalami nie ma nic wspólnego z wiekiem :bigsmile: mój mąż ma 31 a omija je szerokim łukiem. Nawet jak urodziłam to nie chciał za bardzo i za długo u mnie siedzieć bo mówił, że się szpitali boi :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Gienia, to nie bój żaby, ja Cię będę naprostowywać :DDDDD Ale z Was młodziaki :DDD
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    ja za max 3lata zamierzam mieć jeszcze jedno;D ale co będzie czas pokaże :)
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    kamiis chcesz miesiac gratis? bede na dniach przedluzac :D
    --
    •  
      CommentAuthorP_Madzia
     permalink
    Ja zaczęłam właśnie analizować czy mnie stać na trójkę dzieci :)
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    ja tez przedluzam za pare dni jakby co;D czekam az maz sypnie kasa;p tylko musze pomyslec czy wydac na 28dni czy zainwestowac w ciuszki dla malego KOLEJNE hehe
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    a ja nic póki co nie kupuje....jakoś mi weny brak :neutral: wózki zaczynam oglądać, ale jakoś tym razem tak mam, że wydaje mi się, że mam jeszcze duuuuużo czasu na wszystko !!!!!
    --
  1.  permalink
    a ja tam się nie czuję na swoje 34 góra na 25 no dobra 27:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Madzia jak samopoczucie?? ja bym chciała trójeczkę dziecki. Kurcze ostatnio mam mega wahania nastrojów, wkurza mnie wszystko i wszyscy w pracy!!:confused:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Kapelusznick - ja tak samo :DDDD
    --
    •  
      CommentAuthorP_Madzia
     permalink
    Kakai oprócz tego ze ciagle płacze to ok :) a ty jak tam ?
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    ide ogladac moj serial hehe :) pozbylam sie meza i cory :) pojechali do tesciow opowiadac jaka to ja zla matka bo anemie mam... jaja jak berety:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
    • CommentTimeFeb 2nd 2012 zmieniony
     permalink
    u mnie dobrze, miałam poraz pierwszy krótkie nudności wczoraj, pozatym boli mnie ząb 8-ka, według dentysty od poprostu dalej sie wybija teraz:cry:

ponadto mega łatwo sie wkurzam, juz mam dosyć łażenia do pracy:shamed:
    --
  2.  permalink
    idę porządki w szafie zrobić, bo niektore moje łaszki będą musiały poczekać kilka miesięcy - miłego popołudnia wszystkim
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,22-latka-przyszla-do-lekarza-z-grypa-Prosze-rozlozyc-nogi,wid,14220019,wiadomosc.html?ticaid=6dd9b pranoja
    --
    •  
      CommentAuthorsliwson
     permalink
    To ja się plasuję gdzieś po środku:)
    W tym roku kończę 25 a w drodze drugi maluch:)
    Zawsze chciałam urodzić pierwsze dziecko przed 25 rokiem życia. Nie sądziłam, że instynkt ścignie mnie tak szybko i 23 urodziny obchodziłam już z synkiem:D
    --
    •  
      CommentAuthorJULITA1610
     permalink
    2-3 maluchów do trzydziestki, aż się staro poczułam przy Was :bigsmile: Ale mam szanse na dwójkę przed czterdziestką :bigsmile:

Zastanawiam się, bo jak dobrze się zakręcę to może zdążę drugie dziecko urodzić jeszcze w roku Smoka Wodnego skoro ten trwa do 9 lutego 2013 r :wink:
    ale czołówka z listy ma już spore szanse na kolejny termin przed lutym 2013 :devil:
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    no ja jakoś nie chciałam godzić studiów z macierzyństwem.....a że troszkę mi zeszło bo będąc na 4 roku ubzdurałam sobie drugi kierunek i zaczęłam drugie studia to trochę mi zeszło :bigsmile: a i tak drugą pracę broniłam z Iwi w brzuszku :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

zresztą mam tylko jedną koleżankę, która urodziła mając 20 lat.....
    --
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    gienia83: kamiis: Anulaaaaaa.... Gdzie jesteś? :D

rodzisz?;p

wariatki :bigsmile: obiad zrobiłam i zjadłam :smile: ide się kąpać zaraz, włosy umyje żeby jutro miec piękne :devil:
    dam wam znać, żebym przy 9cm musiała sms pisac dam wam znać :bigsmile:

właśnie rozmawialiśmy z mężem o jutrzejszym dniu... chyba mnie łapie stresik :smile: no zobaczymy co to będzie, bo jeszcze może być tak że wrócimy :smile: znaczy się... kiedys na pewno wrócimy, kwestia w jakim składzie :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Kapelusznick ja właśnie też raczej szczupła a biust zawsze niczego sobie... Od około 2 tyg pojawiły się mdłości a cycki też urosły i tak bolą, że w staniku muszę spać :) a twarde jak kamień :D
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Poszłam zrobić kanapki a tu taki ruch :P :D

Miesiąc gratis chętnie przyjmę jak ktoś ma na zbyciu :P

Ja urodziłam córę jak miałam 20, synka 22 (chciałam 2 lata różnicy), a teraz to w sumie wpadka taka :P ale co, czekamy z niecierpliwością :) Ale rocznikiem mam już 26 w tym roku :D

Anulka.... Dobrze, że jesteś :D

Mój mąż właśnie oznajmił, że mam się sprężać, bo on w przyszłym tygodniu musi do pracy bo już 2 tygodnie w domu siedzi :D
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    _kasiek_ ja na obronie licencjata (bo dalej już nie miałam siły iść) to byłam z dwójką dzieciaków na kolanach! :D Na serio :D i 5 dostałam. A temat wymarzony: "dzieciobójstwo" :P
    --
  3.  permalink
    Sayuri78: Ja staram się wypijać 4 łyżeczki syropu żurawinowego. Nigdzie nie mogłam znaleźć zwykłego soku a podobno taki jest do picia. Jaki Ty pijesz??

Mi mama kupiła sok żurawinowy z polskiej róży http://polskaroza.pl/zyj_zdrowo.php?page=1 ja nie mogę dosładzać, więc piję go rozcieńczony z wodą. Moim zdaniem woda z cytryną jest lepsza, ale to pewnie rzecz gustu :)

Ja na moje 32 też się nie czuję :) Ale jak w szpitalu oglądałam te 20 letnie mamy i tatów to się poczułam jak mamut...

Jennnnyyy widziałam własnie reportaż o spalonym domu Katarzyny Gaertner w Panoramie, bo nadrabiam zaległości w wiadomościach po szpitalu. Qrczaki... wszystko stracili ale z jakim spokojem o tym mówią.... Aaaaaaa też bym chciała tyle siły w sobie mieć.
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Ja ciągle myśle, że mam 18... no może 20 max :P :D I czasami mam wrażenie, że np Pani w szkole patrzy na mnie jak na taką gówniarę... ;/
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    też się nie czuję na swoje 29 !!!!!!!!! i jak sobie policzyliśmy dziś z kolegą z pracy, że rocznik '93 już idzie na studia to aż mi się wierzyć nie chcę !!!!!!!!!!!!

ale chyba wczesne macierzyństwo ma swoje plusy :) mając 30 lat będziesz miała najmłodsze dziecko w wieku 5 lat.....więc jeszcze kilka lat i np. na wakacje możesz je wysłać na kolonie czy obóz a sama wybrać się gdzieś z mężem :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    dzieki dziewczyny za mile slowa, wsparcie.. nie wiem kiedy do was wroce,dzis mija rowno 9 mies,jak zaczelam ronic...
    dzis ta smutna wiadomosc o becie.. ech... nie sadzilam ,ze kiedys mnie to spotka..

kochane chce byc teraz taka szczesliwa jak WY:smile:
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    _kasiek_. mam brata z '93... faktycznie, matura za pasem :) Aż dziwne :)

Ja tak sobie to tłumaczę :) Że bedę miała odchowane jak moje koleżanki będą wchodzić w pieluchy :P Ale znając zycie to mi się wtedy zachce takiego maluszka znowu :D
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    ja jak urodze bede miec 26 lat, koncze w maju, to moje 1 dzecko, wszyscy na okolo mowia ze wczesnie:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Kakai, nie znają się ;)

bonim, trzymamy kciuki za szybki powrót na ten wątek.
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    kamiis: Ja tak sobie to tłumaczę :) Że bedę miała odchowane jak moje koleżanki będą wchodzić w pieluchy :P Ale znając zycie to mi się wtedy zachce takiego maluszka znowu :D

hehe tez tak mysle o sobie :) za na 3 sie nie skonczy hehe
    --
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    wszystko ma swoje plusy i minusy, ja nie do końca tak świadomie zadecydowałam żeby miec tak późno dziecko, jestem w moim mężem dopiero 2 lata z hakiem :smile: wcześniej nie trafiłam na odpowiedniego kandydata :smile: za to udało mi się skończyc studia i pracować, pracować, pracować... ale tez bawic się, tańczyć, ogólnie używać życia... :smile:
    kamiis - tobie szczególnie zazdroszczę trójki tak wczesnie :smile: ale... nie ma tego złego :smile: trójki to juz pewnie nie damy rady, ale braciszka na pewno będziemy robić :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    gienia, żeby tylko kasa była to ja mogę chować i 5 :)
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    anula36 zgadzam sie z Tobą:) sa plusy i minusy, ja od dawna czulam ze chce miec dziecko, ale musialam skonczyc studia dzienne, potem popracowalam rok, zeby miec jakiekolwiek doswiadczenie i teraz dzidzia w drodze, bardzo sie ciesze i niczego nie żałuję:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    anula, ja jak sie o 3 dowiedziałam, to mimo, że chciałam ale jeszcze nie teraz, to ryczałam. i to mąż mnie pocieszał. bo oczywiście wiecie... poruszenie w rodzinie i wśród znajomych że "przyszaleliśmy"itd. nawet moja babcia jakoś tak dziwnie. A sama ma 3 dzieci :P Ale mąż powiedział, że jak ktoś coś powie to mam powiedzieć, że to "dowód miłości mojego męża" i tyle :)
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Kamiis, dzieciobójstwo!? :DDD

Anula, hihi, tak jak ja - mojego księcia z bajki poznałam nie na długo przed trzydziestką i tak wyszło. Ale dobrze, bo w moich 20-tych się wyszalałam jak cyrkowiec ;)))
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    the_fragile, ano tak. pisałam z prawa karnego :)
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    kamiis: bo oczywiście wiecie... poruszenie w rodzinie i wśród znajomych że "przyszaleliśmy"itd. nawet moja babcia jakoś tak dziwnie.

Dobrze Ci mąż powiedział :D Ja nie cierpię jednego - jak jakaś rodzinka oczekuje na 3-4 dziecko to wszyscy się podejrzliwie patrzą, jakby to nie wiadomo co było. Nie dociera do nich, że niektórzy chcą więcej niż przepisową dwójkę? Tak samo jak ze zdziwieniem, że ktoś chce tylko jedno dziecko...

Kamiis - szacun! Temat ciężki, ale szacun!
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    a mnie gonili odkad skonczylam 25lat ... bo niby do 27 roku powinno sie miec pierwsze dziecko!
    I zapewniali, ze jak bede tak wybierac i przebierac... to zostane stara panna :D :D
    Zawsze mowilam, ze chce na moja 30stke urodzic pierwsze dziecko.... i tak sie jakos ladnie poukladalo :)))))
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    kamiis-dzieki,chce do Was wrocic,ale nawet nie wiem za ile zaczne ronic ;/ kiedy wroce do normalnego cyklu itd,
    P.S. zawsze marzylam o 3 dzieciakow, mam jedno i 2 nieudane..:cry: ,ale chce miec 3 udane!:smile:
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    The_fragile: jak jakaś rodzinka oczekuje na 3-4 dziecko to wszyscy się podejrzliwie patrzą, jakby to nie wiadomo co było.

bo sie nasluchali jak jakis polityk powiedzial ze 3dzieci w domu to patologia;D
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    dokladnie, to nie patologie,to cud :bigsmile: i wielkie szczescie!!
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Ooo... Moja babcia z tekstem, że takie wiadomości to powinni jej powiedzieć państwo M. (moja siostra z mężem, już ponad 2 lata po ślubie są) a nie my.
    a Pan M. do niej - ciekawe co babcia powie jak my będziemy ogłaszać, że siódme w drodze :D (bo oni planują conajmniej 3-4 )

Od razu się zrobiło weselej i już nikt nic nie powiedział :D
    --
    •  
      CommentAuthorsliwson
     permalink
    A ja sobie córeczkę jeszcze zrobię tak koło 30 :)
    Chłopaków już będę miała odchowanych, to się wpierniczę w pieluchy raz jeszcze:D
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    kamiis: a Pan M. do niej - ciekawe co babcia powie jak my będziemy ogłaszać, że siódme w drodze :D (bo oni planują conajmniej 3-4 )

Świetne :))))))
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    bonim, na pewno się doczekasz upragnionej trójeczki :*
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    kamiss :* siedze i placze i pisze...
    tez chce duziooo ,duza rodzina,swiateczna choinka,wsparcie i milosc.. ja jak ta stara babka gadam ;)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.