Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no u mnie w Stargardzie biało- nie wiem na jak długo ale jest nadzieja bo strasznie mroźno
i chyba pierwsze 3 miesiące ciąży, też ostatnio słyszałam, że im dłużej się bierze, to dziecko może mieć astmę...
Gienia a kapelusz nie przypadkiem z H&M?
ooo znowu kopie
ja tam z tymi kwasami i innymi witaminami słucham gina. nawet ostatnio mi powiedział, że zamiast chemią się faszerować to lepiej jeść więcej surowych owoców i warzyw :)
u mnie na szczęście obyło się bez wymiotów :D
a wiecie na co ja mam ochotę na piwo takie zimne
truskawki z biedronki taak? nie wiemdział że biedronki mają takie języki...
wolała bym już wąchać jego skarpety
piewrsze slysze,a masz gdzies wiarygodne zrodlo co to potwierdza? pytam z ciekawosci bo moze jestem w tyle:P
i właśnie odkryłam mały problem to jeszcze chyba nie hemoroidy, ale ewidentnie odbyt chce mi wyleźć na wierzch, no i jak ja jutro mam rodzić? przecież jak zacznę przeć to mi całe jelito wyleci... nie boli mnie to, ale faktycznie wczesniej jak się załatwiałam to troche bolało
to ja po połówce piwa będę śpiewać
a ja sie wykąpałam i właśnie odkryłam mały problem to jeszcze chyba nie hemoroidy, ale ewidentnie odbyt chce mi wyleźć na wierzch, no i jak ja jutro mam rodzić? przecież jak zacznę przeć to mi całe jelito wyleci... nie boli mnie to, ale faktycznie wczesniej jak się załatwiałam to troche bolało, ale ja już nie zwracam większej uwagi na takie czy siakie bóle, bo na dzień przed porodem (mam nadzieję) to chyba normalne...
2 tyg? a boli cię? i nie przechodzi? kurcze myślałam, że nawet jak coś wylezie to się potem i schowa w miarę szybko...
wszystkie ilustracje skończone?
2 tyg? a boli cię? i nie przechodzi? kurcze myślałam, że nawet jak coś wylezie to się potem i schowa w miarę szybko...
to cos, czego akurat absolutnie nie wolno robic.