Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorJULITA1610
    • CommentTimeFeb 2nd 2012
     permalink
    Fausti86: raz, czy dwa razy dziennie?
    Ja tam nacieram miejsca zagrożone zawsze rano i na noc, ale jak czasami czuję, że skóra na brzuchu jest sucha i trochę swędzi to lecę nasmarować dodatkowo :wink: Ale i tak nie mam przecież gwarancji, że te wszystkie zabiegi uchronią mnie przed rozstępami :wink:
    Póki co jest OK.
    --
    •  
      CommentAuthornessie
    • CommentTimeFeb 2nd 2012 zmieniony
     permalink
    dziewczyny mam pytanie...
    od wczoraj nie czuje ruchow smyka albo przynajmniej tak mi sie wydaje...
    za to mam dziwne uczucie ruchow ...hmmm jakby to nazwac.... tak jakby mi wychodzilo powietrze od dolu (z cipuszki:D)...
    mozliwe, ze to maly tak nisko kopie? Bo sama nie wiem czy sie martwic czy nie....
    Wogole po czym rozpoznajecie jak wam dzidzia zapoda strzala w szyjke???? Boli? czy jakies inne jest uczucie?
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    nessie: Wogole po czym rozpoznajecie jak wam dzidzia zapoda strzala w szyjke???? Boli? czy jakies inne jest uczucie?

kłuje niemiłosiernie jakby ktoś igłę wbijał dosłownie.
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    fausti dobranoc :)
    gienia a z tym "powietrzem" mialas stycznosc????:D
    tak jakbym baki puszczala nie przez ta dziorke co trzeba :/:D
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    nessie: gienia a z tym "powietrzem" mialas stycznosc????:D

nie bardzo rozumiem :) ja czuje wyraźne ruchy na wzgórku łonowym :) aż po kościach :)
    --
    •  
      CommentAuthorJULITA1610
     permalink
    ja też takie kłucie odczuwałam w szyjce ale teraz ostatnio mam spokój z szyjką ;) za to jest jeszcze gorzej bo ostatnio obrywa mój pęcherz, kilka razy tak dostałam, że mało nie popuściłam przy uderzeniu. A dzisiaj dostałam takiego mocnego kopa w żebra, że aż krzyknęłam, mąż się aż przestraszył. A ja się wystraszyłam, że skoro mnie tak zabolało to mała też sobie coś obiła. Normalnie siedzi tam taka kruszyna i nie wiem skąd ma tyle siły i wigoru.

A powietrza nie czułam ale tu chyba każda z nas odczuwa to wszystko nieco inaczej :wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_mag_
     permalink
    mój maluszk nie chciał dzisiaj zdradzić jakiej jest płci- zacisnął nóżki i wypiął się do mamusi tyłkiem :devil::crazy::jumping:
    może za tydzień na połówkowym się dowiemy kto u mnie zamieszkał?
    --
    •  
      CommentAuthorillan
     permalink
    Ano olać komentarze..
    Mnie czasem mały kopnie w szyjkę to aż świeczki w oczach stają! Nieprzyjemne i trudne do przeoczenia. No chyba, że to jest po prostu kłucie szyjki..:confused:
    Ja w ogóle niczym się nie smaruję, ale chyba zacznę i to nawet nie z powodu rozstępów tylko tego, że mam skórę na całym ciele jak papier ścierny- całą w naczynkach i suchą przemakabrycznie:(
    Ściemnia mi się, dobrej nocki!:)
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    wiecie co mam kołotanie serca - dziwne uczucie;/ pewnie kardiolog mnie nie ominie;/;/ szok od tygodnia jakos co jakiś czas
    --
    •  
      CommentAuthorViicki
     permalink
    genia, co do kołatań serca, obserwuj kiedy je masz, jak często, czy tylko przy twardnieniu brzucha, czy w innych sytuacjach... koniecznie o tym powiedz ginowi.
    Tak jak Ci pisałam i ja miewam duszności, miałam też kołatania. Gin wysłał mnie na sor do internisty i kardiologa. Sprawdzali mi wydolność krążeniowo-oddechową, porobili masę badań z krwi. Prawdopodobnie masz je podobnie jak ja... z powodu ciąży, małej krzepliwości krwi - czytaj anemii - i macicy uciskającej żyłę główną. Minie po rozwiązaniu:) ale lepiej uważać i się obserwować.:wink:
    --
  1.  permalink

a mam pytanko: kremem przeciw rozstępom smarujecie się raz, czy dwa razy dziennie? (pytanie z kategorii głupie)

ja smaruje rano kremem na rozstepy a wieczorem po kapieli oliwka, wole walczyc od poczatku, w ostatniej ciazy dziadostwo wyskoczylo w 39 tc na szczescie bardzo drobne za to na calym brzuchu...po jakims czasie zbladly i staly sie niemal niewidoczne...i mam wielka nadzieje ze to natluszczanie skory uchroni mnie przed grubymi i czerwonymi krechami....

a tak btw za kilka dni bede przedluzac konto i chetnie podziele sie miesiacem za free...jak ktoras chetna to zapraszam na priv :)))
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Fausti86: wiedzialam,ze ta matka madzi cos kreci... Masakra!

cos nowego?
    --
  2.  permalink
    wlasnie Fausti o co chodzi??? ja z wiadomosciami zawsze na bakier ehhh
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    KURWA NIEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! POWIEDZCIE ZE TO NIE PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    --
  3.  permalink
    o zesz.... masakra...:cry::angry: jak tak mozna??? co za kobieta....brak slow....
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/madzia-nie-zyje-rutkowski-znalazl-cialo,1,5016225,region-wiadomosc.html

NAWET MOJ MAZ PLACZE;/;/;/ KUR... CHOREEEEEEE :cry::cry::cry::cry:
    --
  4.  permalink
    straszna tragedia...ale nie moge nosz kurde nie potrafie zrozumiec postawy matki....:(
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Nie dociera do mnie... wiedziałam... czułam... a nie chciałam osądzać!
    --
  5.  permalink
    wychodzi na to ze Jackowski mial racje...dziecko nie zylo i znajdowalo sie w Sosnowcu :(
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    psycho_patka: wychodzi na to ze Jackowski mial racje...dziecko nie zylo i znajdowalo sie w Sosnowcu :(

on przeważnie ma racje
    szukał Iwony Wieczorek a znalazł innego chłopaka....
    --
  6.  permalink
    jestem w stanie zrozumiec szok...i panike ...co zrobic w takiej sytuacji....ale nakrecic taaaaka historie i tyle czasu trzymac sie tej wersji tego pojac nie moge...no nie potrafie i juz...smutna wiadomosc na dobranoc...jedna z tych najgorszych... :((
    --
    •  
      CommentAuthornessie
    • CommentTimeFeb 3rd 2012
     permalink
    brak slow.....
    [*]
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    chyba nie zasne:(
    --
    •  
      CommentAuthormyszerej
     permalink
    no i niestety przyszedł czas na osądy... biedne maleństwo:( Matce nie dadzą żyć, a jeśli ojcie o niczym nie wiedział nie daruje żonie do końca życia. straszna tragedia dla całej rodziny Madzi.
    Może to nie na miejscu ale dobrze, że ja znaleźli. rodzina będzie mogła ją pochować z godnością.
    --
    •  
      CommentAuthormyszerej
     permalink
    No i właśnie przeczytałam, że jednak Madzi nie znaleźli:(
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Spac nie mogę. Ja na etapie, że ją znaleźli. Brak mi słów na komentarze.
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Ja też nie mogę spać, mąż na dodatek mnie skopał w sam odbyt dosłownie;/ masakra nie wiem co mu się śniło... ale dostałam równo hehe

podejrzewam, że oni wiedzą że to jest Madzia tylko nie mówią jeszcze żeby rodziny nie zamartwiać bardziej na chwilę obecną.
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Widzę w tv że nie ma zwłok;/ kur... o co tu chodzi... bo zwariowałam !! Gdzie Madziulka :(
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
    • CommentTimeFeb 3rd 2012 zmieniony
     permalink
    witam się z rana!! noc taka se ale jakoś przebrnęłam... biodra już porządnie dają popalić...
    -
    co do Madzi to strasznie przykre ale tak czułam że nie żyje i że mama coś wie... ale osądzać i bronić nie będę do puki nie będzie sprawa doprowadzona do końca....
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    O Jezu... Cały czas mi się po głowie kołacze myśl, że ta dziecina mogła żyć jeszcze, a ta nie zadzwoniła po karetkę...

Matko, aż się poryczałam...

EDIT - ale teraz czytam newsy, że w miejscu wskazanym przez matkę nie ma ciała dzieciaczka... Ale popieprzone...
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    no nie ma co jeszcze komentować... niech skończą śledztwo! :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    mogła je sprzedać dla kasy a nadal knuje, że je zostawiła martwe pod drzewem... Kto wie, czy ona nadal nie kłamie...?
    --
  7.  permalink
    Strasznie smutna historia :cry: A przerażające jest to, że ludzie są zdolni pozbyć się ciała, zamiast szukać pomocy. Nasz świat schodzi na psy :sad:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Wiecie co, ja jednego nie rozumiem - u mnie w rodzinie była sytuacja, że dziecko się wyślizgnęło i wypadło z rąk ojcu - po kąpieli... I od razu telefon po karetkę, szpital, badania. Rodzice oboje w szoku, bo krew z głowy leciała, widocznie pękła skóra, bo poza tym dziecko było w porządku, tylko sińca miało nabitego... Normalną reakcją rodzica jest chyba telefon po karetkę w takiej sytuacji?

PS. Ja się zawsze bałam tego, żeby dziecka z rąk nie wypuścić :(((
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Ja też tak myśle. Że normalnie się dzowni po karetkę czy leci na pogotowie. A że mogłoby być już za późno to inna inszość, ale zawsze warto próbować a tu taka zlewka. No zobaczymy jak to się rozwiąże.
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Zadzwoniłabym, żeby mieć pewność, że zrobiłam / zrobili wszystko co w ich mocy... No zobaczymy co z tym będzie, dziwne to wszystko strasznie :(
    --
    •  
      CommentAuthorSayuri78
     permalink
    kasiakuzniki: no nie ma co jeszcze komentować... niech skończą śledztwo!

Też jestem tym wszystkim sfrustrowana - i to bardzo, ale zbyt wiele jest jeszcze niewiadomych. O jednym myślę... Jeśli ojciec i dziadkowie Madzi o niczym nie wiedzieli to wyobrażacie sobie jak oni się muszą teraz czuć? Zresztą przypuszczam, że dziadkowie nic nie wiedzieli. To przecież oni wynajęli Rutkowskiego! A ojciec?? Sama nie wiem, ale nie chce mi się wierzyć, wspominając co mówił przed kamerami, że pomagał żonie, bo ona mnie też wydawała się dziwna, ale nie chciałam osądzać i szczerze powiedziawszy dalej nie chce...

To straszne... I przyszła mi do głowy jeszcze jedna rzecz... Jak łatwo można wyrządzić krzywdę własnemu dziecku. Aż ciarki mnie przechodzą. Tak bardzo trzeba uważać!!!
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Sayuri, coś takiego rozwali tę całą rodzinę... Dziadkom potwornie współczuję, pamiętam nagrany wywiad z babcią, która tak potwornie płakała :(( Ja się wtedy też rozpłakałam, tak mi żal tej kobiety :(((

Sayuri, no właśnie, ja się zawsze potwornie bałam tego, że mi się dziecko wyślizgnie po kąpieli - bardziej chyba mężowi zaufam, on ma pewniejszy chwyt...
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Anula, czekamy na wieści :D

MyAngel, dziś Twoja kolej :P Hehehe....
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    szok...
    --
  8.  permalink
    straszne, ale dlaczego ciałka jeszcze nie znaleźli
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Kamiis, pisałaś wcześniej, że nie starałaś się o 3. dziecko?
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    a moze ona nadal klamie?
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    Cześć dziewczyny:) Też jestem w pełnym szoku, ale to chyba nie koniec co? Nie wiem, bo jeszcze tv nie włączyłam, ale skoro nie znaleziono zwłok to może to kolejna "bajka" tej dziewczyny? Bo matką to jej chyba nazwać nie można. Eh...rozumiem...wypadki się zdarzają, ale chyba się wzywa pogotowie...w takim przypadku nawet do zwłok...a nie...szok.
    Anula zaciskamy kciuki, a Ty "poluzuj nogi" ;P
    My Angel również:)
    a Ty kamiss jakie "heheh" Twoja kolej była wczoraj! ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Amazonka, tak pisałam.
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Ej, dziewczyny a jak zwierzęta zjadły ciało? Bo w końcu to już ładny kawałek czasu. Kurde... Mam nadzieje, że odnajdą ciało, zrobią sekcję i będzie wiadomo co i jak.
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    Fausti86: nawet jesli to nieszczesliwy wypadek byl... To isc i wywalic gdzies dziecko? Nie zadzwonic na pogotowie, a moze akurat jeszcze zylo,moze daloby sie urtatowac... Nie!

to samo sobie pomyślałam....że przecież ona mogła jeszcze żyć ?!?!?!?!?!?!?!?!?! ja nie ogarniam......mam za mały rozumek na to co słyszę w radio.......i siedzę w pracy i ryczeć mi się chce !!!!!!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    kamiis: Ej, dziewczyny a jak zwierzęta zjadły ciało?

ten worek byłby poszarpany, byłaby krew wokoło ...
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    http://www.itelewizja.com/tv/2011/01/tvn24/ ja ogladam na żywo non stop w tv mi wyłączylli chyba na złość ten program;D
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.