Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthor_Fragile_
    • CommentTimeFeb 3rd 2012
     permalink
    Kamiis, to samo mi przyszło do głowy, ale chyba krew by była wokół...
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    W sumie racja, zresztą dziwne bo ja w ogóle myśle, że jakby leżał ten worek to ktoś by go znalazł wcześniej i zajrzał. Przecież to niedaleko od miejsca "porwania" więc kurde... Jakieś dziwne. Wole nie myśleć nawet o tym.... :(
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    w sumie moze ta cala sekta przejela Madzie i teraz matce groza? :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Kamiis, kiedy poczęłaś, już się obserwowałaś czy tylko stosowałaś anty?
    --
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    Hello :) Leze sobie pod oxy na razie cisza :)
    --
    •  
      CommentAuthorFausti86
     permalink
    mam nadzieję, że mała jedna żyje...
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Fausti86: poza tym mąż wczoraj wyczytał, że ona nawet jak się wypowiadała na temat dziecka to mówiła w czasie przeszłym o nim...

tak to prawda
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Hello :) Leze sobie pod oxy na razie cisza :)

rodź już co;p? za długo to trwa :)
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Kurde, wystarczająco ciężko byłoby jej po śmierci dziecka, choćby nieumyślnej, a teraz na dodatek przed całą Polską wychodzi na wyrodną matkę itd. Czytałam, że raz nawet zostawiła dziadkom dziecko na 2 tyg... Sama sobie zgotowała taki los poniekąd...

A jeszcze Wam napiszę. Mojej koleżanki koleżanka urodziła przed terminem, ale ciąża donoszona. Zrobili cc po 24 godzinach porodu. Dziecko nieproporcjonalne, łożysko zielone. Wielki brzuch i mała główka, nózki, rączki. Dziewczynka przeżyła 2 godziny. Ta mama była pod opieką 3 lekarzy, 3 opinie, różne usg na różnym sprzęcie i nikt nie wspomniał nic o jakiś nieprawidłowościach. Po sekcji okazało się, że dziecko zakażone paciorkowcem było. Masakra :(

Może dla odmiany któraś urodzi? :D Żeby było weselej :D
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Ooo, Anula - zaciskam łapy!!!

Qrczę, a ja przez to wszystko zalałam całą kołdrę cukrem w płynie :((( Zrobiłam sobie kaszkę manną z cynamonem i cukrem i jakoś się zagapiłam w ekran i wszystko zalałam :(( Ale świnka no :(
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
    • CommentTimeFeb 3rd 2012 zmieniony
     permalink
    kamiis: Może dla odmiany któraś urodzi? :D Żeby było weselej :D

no na co czekasz;p

kamiis: Czytałam, że raz nawet zostawiła dziadkom dziecko na 2 tyg... Sama sobie zgotowała taki los poniekąd...

chryste 2tyg, ja się bałam na 1h zostawić... teraz jak mała jeździ z teściową do przedszkola to czuję się jak wyrodna matka.

filmik jest jak się przyznaje...
    http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/20-policjantow-poszukuje-ciala-madzi-staramy-sie,1,5016265,region-wiadomosc.html
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Amazonka, już się obserwowalam. Ale miałam dość dziwne cykle, część bezowulacyjnych. Więc stosowaliśmy gumki. I proszę jaki z gumki mam prezencik :P Zaczęłam w tym cyklu brać castangus i chyba zadziałał od razu :P Jak chcesz to mnie dodaj do znajomych to sobie zobaczysz :P

Anula... A długo już leżysz? :D Ile kropelek dostałaś?
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    no Anula niech to będzie dziś:)
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    mi córka raz spadła z łóżka, wiecie co ja przeżyłam wtedy - strach niesamowity m.in o to że jestem zła matka i że mi ją w szpitalu zabiorą;/ ale nic jej nie było, lekarka mówiła, że takie rzeczy się zdarzają.
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Bo zdarzają, nie mamy oczu dookoła głowy...
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    STRASZNIE sie balam jechac do szpitala ale maz mnie naprostowal...
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Mojej mamie też mój brat wypadł - na szczęście na łóżko tylko spadł, nawet nie zapłakał. Ale tak się wiercił, że po prostu jej się wyślizgnął...
    --
    •  
      CommentAuthorViicki
     permalink
    Anula niech się już dzieje kobitko:wink:
    daj przykład innym co to by ruszyli do porodów:wink:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    ja pamietam ze spalismy i sie zturlala...
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Gienia, no właśnie, takie rzeczy niestety się zdarzają... Ja bym chyba od zmysłów odeszła, gdyby mi z większej wysokości dziecko spadło :( Tego się jedynie boję...

Kurczę, idę się umyć i uprać pościel, wszystko się klei :(
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Moja jak miała ponad rok i przeprowadziliśmy się po remoncie i koniecznie chciała spać z nami, a tu łóżko a na dole terakota... Ile razy spadła w nocy to aż się w głowie nie mieści. A niby spała na środku i pilnowaliśmy.
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    kamiis
    piękne dzieciaczki
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    gienia, dzieki :) takie wakacyjne :) ja chce wiosnę chociaż !!!!!!!! :D
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Kamiis, jakie słodziaki!!! Blondynki no :) My też pewnie blondaska będziemy mieć. Chyba, że geny nam figla spłatają ;)
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    u Nas w koncu snieg spadl w nocy
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    The_fragile: My też pewnie blondaska będziemy mieć. Chyba, że geny nam figla spłatają ;)

moj maz jak sie urodzil wlosy mial wszedzie tylko oczy bylo widac;D hehe corka jak sie urodzila to samo na dodatek czarne a teraz ma blond ciemny jak ja i maz:)
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    O nie, ja nie lubię śniegu, a mrozu jeszcze bardziej. Jak dla mnie mogłyby nie istnieć. Chce już kwiecień - maj :D
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Moja córa też miała ciemne jak się urodziła :D A Niko od razu był jasny, wręcz na zdjęciach wychodził na łysolka :D Ale pociemniały już im te włoski. Może na słońcu trochę rozjaśnieją :D
    --
  1.  permalink
    i ja sie witam po niezbyt milej nocy...chyba ta wiadomosc o Madzi tak mna wstrzasnela ze bardzo zle spalam...i teraz tez tak sobie mysle ze malutka musialaby miec niesamowitego pecha zeby upasc akurat tak niefortunnie zeby na miejscu zmarla...:( kurcze i znow uderzenie w glowe...ostatnio matka przeciez mowila ze to ona w leb dostala...obdukcja niby wykazala jakies obrazenia a pozniej ze to wymyslone...nie rozumie...sama sie w leb napieprzala???? teraz mowi ze malutka spadla na glowe....a mnie sie wydaje ba jestem pewna ze to z jej glowa cos nie halo.... jejku jaka ta historia smutna..:(((((

kamiis dzieciaki slodziaki....takie do schrupania i na broje straszne wygladaja pomimo tych miulusich usmieszkow....daja Wam popalic???
    --
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    a ja sie obudzialam dzisiaj i bialooooooo za oknem!
    i caly czas sypie...
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    No właśnie ja i mąż straszne blondasy, jak się urodziliśmy to włosy jak mąka i jedno i drugie. A dziecko może mieć po jednej albo drugiej babci ciemne :DDDD

Aguncia, jak ślicznie! Mrozu aż takiego nie lubię, ale lubię jak jest tak biało, jakby cały świat był puchową pierzynką nakryty :)
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    Nam też kiedyś felek sturlał się z łóżka, bo myślałam że jeszcze wtedy nie umie się obracać. Jak pytałam neurologa powiedział że to naprawdę częste przypadki. Ale co innego wysokość łóżka a co innego wysokość naszych rąk,jej błąd że nie wezwała pogotowia- o ile to wszystko jest prawdą. Mimo wszystko szkoda mi tej kobiety, nie mówiąc już o całej jej rodzinie.

ania trzymam kciuki żeby to było dziś. Ale chyba po próbie oksytocynowej to już nie wypuszczają do domu :)
    --
  2.  permalink
    aguncia pieeekny widok...zza czyjegos okna....:))) ja za sniegiem nie tesknie...w przeciwienstwie do mojego syna....
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    psycho_patka, broją :P i to jak :D

the_fragile, jak urodziłam córę to teściowa oczywiście wszystkim rozpowiadała, że Mała jest do niej podobna :D :P
    --
    •  
      CommentAuthorsliwson
     permalink
    Hej Kochane, ja się dziś czuję do kitu. Utknęłam w domu bo auto nie odpaliło, na spacer z synem za zimno... do dupy!

Anula trzymam kciuki, żeby oxy zadziałała!!!! :)

Odnośnie historii małej Madzi- koszmarne jest to, że nic w tej kwestii nie wiadomo. Powinni zdobyć nakaz sądowy przesłuchania rodziców pod wariografem i by może coś się wyjaśniło wreszcie.
    --
    •  
      CommentAuthorsliwson
     permalink
    Kamiis cudne masz dzieciaki!:) Ja też już chcę wiosnę!!!!
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    kamiis: the_fragile, jak urodziłam córę to teściowa oczywiście wszystkim rozpowiadała, że Mała jest do niej podobna :D :P

o chryste hahahaha współczuć?
    --
    •  
      CommentAuthorSayuri78
     permalink
    kamiis: A jeszcze Wam napiszę. Mojej koleżanki koleżanka urodziła przed terminem, ale ciąża donoszona. Zrobili cc po 24 godzinach porodu. Dziecko nieproporcjonalne, łożysko zielone. Wielki brzuch i mała główka, nózki, rączki. Dziewczynka przeżyła 2 godziny. Ta mama była pod opieką 3 lekarzy, 3 opinie, różne usg na różnym sprzęcie i nikt nie wspomniał nic o jakiś nieprawidłowościach. Po sekcji okazało się, że dziecko zakażone paciorkowcem było. Masakra :(

Rany dziewczyny nie piszcie o takich rzeczach... Po co??
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    aguncia widze, ze i ciebie nie ominelo....
    ale to nic z tym co dzieje sie u nas.... 40cm sniegu :D
    od samego rana slysze jak ludzie odgarniaja lopatami

Witam sie piatkowo :)
    Kamiis sliczne zdjecie!
    --
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    nessie: ale to nic z tym co dzieje sie u nas.... 40cm sniegu :D

no, u mnie zaczelo padac dopiero dzis w nocy... u ciebie sypie juz od kilku dni.
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Gienia, współczuć :D :P

Dobra, już nic takiego nie napiszę.

Niech no mi któraś wywoła tu poród :D :P W sumie to mi się średnio spieszy, pochodziłabym i ze 2 tyg jeszcze, ale kurde jak 2 tygodnie temu było 3400 to już się boje :D
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Kamiis, u mnie teściowa już krzyczy, że mały będzie całą babcią :DDDD NA szczęście teściowa super fajna babeczka, więc luz ;)
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    aguncia: no, u mnie zaczelo padac dopiero dzis w nocy

i zycze Ci zeby sie na tej nocy skonczylo!
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    Ładnie by było urodzić na 1000 stronie wątku, ale się nie wyrobię cholera jasna :P :D
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Kamiis, może chociaż Anuli się uda? ;)
    --
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    nessie:
    i zycze Ci zeby sie na tej nocy skonczylo!

zapowiadaja opady jeszcze przez jakis tydzien. a szczerze mowiac w sytuacji, kiedy nie musze jezdzic do pracy snieg w ogole mi nie przeszkadza :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkamiis
     permalink
    The-fragile, oby :) Bo może to przez nią nie rodzę, bo jestem za kulturalna, żeby wyprzedzać, tymbardziej ciężarną na końcówce :P :D
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Haha, no to Anula ma kolejny powód, żeby dzisiaj urodzić :DDDD
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    aguncia zacznie jak w sklepie Ci powiedza, ze ze wzgledu na snieg ciezarowki nie dostarczyle tego czy tamtego :)
    u nas CONAD zamkneli o 17:00 zamiast o 20:00 :D
    --
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    nessie: aguncia zacznie jak w sklepie Ci powiedza, ze ze wzgledu na snieg ciezarowki nie dostarczyle tego czy tamtego :)

juz wczoraj widzialam, ze brakowalo wielu produktow.
    nie robmy tragedii, poradze sobie :shades:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.