Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U mnie chłopiec, dopisuję go do listy
to gdyby cos sie dzialo saniami pojade do porodu:)))
co do mieszkania na wsi to ja tez tak mam wies pod lasem:)) ale nie narzekam tu chcialam miec domek i tu go mam:) smialam sie z mezem, ze jak sniegi nas zasypia, to we wsi mieszka tesc i ma konie i sanki to gdyby cos sie dzialo saniami pojade do porodu:)))
sarenek za oknem, czasem dzików czasem jakies zwłoki ptaszka zeżartego przez kotka
Ognisko musisz sobie zapalić :P
GIENIU dziś o 6 rano gdy włączyłam TV i zobaczylam co mówią co pokazują do południa nie moglam dojśc do siebie.Jak można takiego wyrządzić tak maleńkiemu i bezbronnemu dziecku nie wierze w ani jedno jej słowo,że to wypadek zabiła ją i do tego jej ktoś pomógł sądzę,że to jej mąż...poprostu nóż się w kieszeni otwiera niech mi ją dadzą choć na minutę...to też bedzie nieszczęsliwy wypadek!!!!
Sayuri, pomyśl o tym, czy nie wcześniej... Ja poszłam już w 24 i teraz myślę, że to był dobry pomysł - teraz już bym nie miała siły chyba, nawet tych kilka tygodni wcześniej :(
Stwierdziłam, że to jakiś znak, żeby to olać i jak tak działają jak telefon odbierają to już całkiem mi się odechciało latać na Szkołę Rodzenia.
Gienia, da się przeżyć, ale powiem Ci, że kasa na szkołę rodzenia to najlepiej wydane pieniądze w moim życiu - było fantastycznie, nastroili nas pozytywnie, uspokoili, panowie się zintegrowali, ja poznałam obsługę maluszka :) Ja tam jestem "za", ale za dobrą szkołą, a nie taką gdzie idziesz i uczysz się oddychania przez kilka lekcji.
Gienia, to ja CI mówię - faaaaajna jest :DDD Ale po urodzeniu już jednego dziecka chyba zbędna ;)))
Od skonczonego 32 zaczyna sie 8 miesiac no nie?