Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny,Wy tak wszystkie nie możecie się doczekać,kiedy się rozpakujecie,a nie wiecie jeszcze co Was czeka Te nie przespane noce w ciąży to była bajka
Te nie przespane noce w ciąży to była bajka
Dziewczyny,Wy tak wszystkie nie możecie się doczekać,kiedy się rozpakujecie,a nie wiecie jeszcze co Was czeka Te nie przespane noce w ciąży to była bajka
choć ja to się raczej boję jak ogarnę noworodka i 2,5 latkę, która chce się ze mną bawić
naszczeście po powrocie do domu i wypiciu 2 l wody moj mocz wrocił do normy. najwidoczniej coś zjadłam...
zobaczymy które wrócą do domu, a które już zostaną na oddziałach
gienia jestes urodzona optymistka!
i czołową "narzekaczką" chyba na tym forume
haha gienia a znasz kogos kto lubi???? :p
probuje sie teraz nastawic na zas ze mnie to czeka ;]
a po co? skad mozesz wiedziec, co cie czeka?
dokładnie takie samo wrażenie odnoszę
niestety...
ja tam gienie rozumiem, oczywiście co do narzekania... sama jestem histeryczką i panikarą, ale wychodzę z założenia że lepiej przygotować się na najgorsze, a potem ewentualnie się miło zaskoczyć:)
naprawde gienia, z twojego sposobu wypowiedzi zazwyczaj wynika zupelnie co innego. moze po prostu nie potrafisz dobrac odpowiednich slow/emotikonow, aby wyrazic w zrozumialy sposob twoj stan ducha
że się wtrącę ;)
chciałabym urodzić w 37 tygodniu ;)
i "wkurza mnie", że jestem na liście 20 hehehe
bo tak naprawdę powinnam być między nr 15 a 17 ;)
jedne narzekaja na bol, drugie na zwisajacy brzuch po porodzie... proste logiczne...
A skoro Gienia wolałaby urodzić w 37 tyg. to co z tego ? przecież ciąża będzie donoszona...
domyślam się, że z tym brzuchem do mnie pijesz
większość lekarzy twierdzi jednak, że donoszona ciąża to 38 tydzień...
poza tym Ola ciąża to nie koncert życzeń, że sobie można "woleć"
Gienka, uwierz, że my i tak ciążę przechodzimy lekko.
i będziesz się jeszcze turlała z brzuchem, zgagą i innymi przyjemnymi aspektami przez następne 8 tygodni
ogłaszam, że zrozumiałam co do mnie napisałyście