Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a no mam, ale sklep pod nosem a on to jak kupi to jakiś badziew;/ już ja znam gust męża, a jak juz kupować czy brać na raty to chociaż coś z sensem, a nóż może go naciągnę na nawilżacz powietrza:) albo coś innego :) Gienia, a Ty leżeć to nie miałaś? Co to za latanie po lodówkę? :D Ja tam bym męża samego wysłała, żeby się nie denerwować ;)
Kombinezon - mamy podobny, ale ciut grubszy i to będzie do przewiezienia malucha ze szpitala - owinę go jeszcze w kocyk dodatkowo i powinno starczyć?
Eeee, a mąż teściom nie może podesłać? Ja bym na męża zwaliła, w końcu to jego rodzice i jemu łatwiej zagadać i im w razie czego łatwiej będzie jemu powiedzieć, że nie mogą tyle wydać...
SN, bez znieczulenia, bo u mnie w szpitalu nie ma :)
właśnie newsy na tvn24oglądam i w Chinach urodziło się 7kg dziecko - ups
Hussy: No i muszę dodać,że moje skurcze były krzyżowe.. Nie potrafię opisać jaki to był ból :)Też miałam krzyżowe. Dla mnie to była bajka do 8-9cm :) w ogóle mi nie wierzyli, że rodzę jak jadłam sobie kolację a było 5 cm
To właśnie pokazuje, jak bardzo różnią się od siebie porody i odczucia kobiet. Jedne mówią, że bóle krzyżowe to koszmar, inne, że nie ma nic gordzego nić skurcza parte, dla mnie skurcze z brzucha były koszmarne z kolei parte mnie już nie bolały...:)
sliwson
myślę, że to było cc nie uściślili w newsach, ale przy okazji podano, że największe dziecko świata urodziło się w USA w 19w i ważyło ponad 10kg :-) więc co tam 4 kg bobas toż to maleństwo
Ja to się zastanawiam nad jednym.. Bo zauważyłam,że moja pipka jakaś się mała zrobiła po porodzie.. Nigdy nie miałam AŻ tak malutkiej. W sumie chodzi mi tu o wargi sromowe,zrobiły się mikro.. :( A taką mam ochotę na bunga, bunga,że głowa mała :///
Kiedy zacząć z tą wyprawką?
najtrudniej moim zdaniem cieżko trafić z rozmiarem właśnie... fotelik wczoraj wybrałam, adres sklemu spisany tylko czekamy do końca bo szkoda gwarancji tak samo z wózkiem :)