Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja się ogarniam i jedziemy zaraz do szpitala.
Gienia - przeciez ty nie masz konta na allegro ;)
oj tam oj tam nam możesz się żalić:)
Gienia, minie też ostatnio złapał, myślałam że umrę. 10 min mnie trzymało, w trakcie pomyślałam sobie, że jak poród gorszy- to ja nie rodzę! mam nadzieję, że nie spóźnię się i dostane znieczulenie... już chyba wolałabym codzienne wymioty...
marzy mi się fryzjer bo wyglądam jak pół dupy za krzaka... ale jak pomyślę że miałabym siedzieć na fotelu minimum 30min to ja dziękuję już mi się nie chce, a z kolei po porodzie to raczej sił nie będzie...
Dzieki serdeczne za trzymanie kciukow. Nawet nie wiecie, jaka ulga teraz. Teraz to sie dopiero naprawde zaczelam cieszyc
Aguncia ja tam sie nie znam ale ja na przyklad poprzedniej nocy prawie nie spalam, dzieci płakały a ja myślałam ze to moja i chcialam wstawać i isc do niej ale wtedy chyba usypiałam, potem sie budziłam i od nowa, myślałam ze ta noc sie nigdy nie skończy.
i tu dla mnie było mega, że R. był ze mną. w szpitalu właściwie cały czas on się małą zajmował.... ale fakt, że nasza to właściwie spokojna była... inne dzieci ryczały w pokojach obok, a nasza w miarę cicho :)
dziś naszło mnie przeczucie, że będzie chłopak
Jednak ostatecznie zdecydowałam się na haftowane misie od MAMO-TATO, bardziej mi pasują, jutro muszę je ostatecznie zamówić, bo wiele czasu to ja już nie mam
co do fryzjera hmm.. w piątek mają przywieźć kuchenkę i lodówkę to mąż pewnie będzie w domu to może mnie podprowadzi na obcięcie :) daleko nie mam ale samej nie pozwala wychodzić nawet przed dom:)
sliwson - też zauważam te błędy... ale kiedyś była dyskusja na forum czy wypada poprawiać obce, wbrew pozorom, osoby :)