Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
LEŻEĆ TRZA!! i tak całymi dniami leżałam i przed komputerem siedziałam, ale jak już taki nakaz to nagle chce mi się spacerować- standard!
Wyobraźmy sobie tekst mężczyzny do kobiety "Zrób mi tę łaskę" napisany byle jak, bez tychże znaków
powiedzcie mi czym i gdzie można sprawdzić czy wody wyciekają, po nocy i nad ranem jeszcze miałam wkładkę całą mokrą i zastanawiam się czy to po czopku czy może wody...
a się okazało,że to przez dopochwowe
No to ja teraz sie dowiaduje o kryzysie drugiej doby?? A ja myślałam ze tracę rozum ;) Aguncia ja tam sie nie znam ale ja na przyklad poprzedniej nocy prawie nie spalam, dzieci płakały a ja myślałam ze to moja i chcialam wstawać i isc do niej ale wtedy chyba usypiałam, potem sie budziłam i od nowa, myślałam ze ta noc sie nigdy nie skończy. W dzien było mi zimno, potem gorąco, myślałam ze mam ze 40 stopni, wszystko wydawało sie takie nierealne... Czulam sie jak na kacu i pijana jednocześnie i do tego ten ból...
W co się pakujecie lub w co byłyście zapakowane w poprzedniej ciąży?
Właściwie jak to wygląda w praktyce? Czy lepiej może zapakować dwie oddzielne mniejsze torby, czy walizkę (była któraś z walizką?) Wydaje mi się, że jak się otworzy walizkę to wszystko lepiej widać niż w torbie.
Ja na pewno nie pakowałabym wszystkiego do jednej wielkiej walizki !!!!!
--
jak lezalam w szpitalu w pazdzierniku to maz jak pojechal po moje rzeczy to wyobrazcie sobie ze zapakowal mi wszystko w jednorazowke myslalam ze umre ze wstydu haha
a jaki to mniej wiecej koszt?
Ja też miałam schizy, że mi wody podciekają ale jak mi na porodówce odeszły, to już nie mam wątpliwości... Pomylić się tego nie da z niczym:) Ilość wód była zawrotna.
Choć nie upieram się, bo znam dziewczynę, która nie zauważyła odejścia wód. Najprawdopodobniej pod prysznicem jej odeszły.
kupujecie może nawilżacz powietrza?? słyszałam że często zbiera się w nim grzyb, zastanawiam się nad jego funkcjonalnością.
<strong>"flavia"</strong> ja mam dysleksje, dysgrafie i dysortografie:P
zawsze robiłam błędy i dyktanda to koszmar lat szkolnych.
[/quote][quote=Ul_cia]Witam Wszystkim :-)
Podczytuje Was już ze 2 miesiace i w końcu postanowiłam się przedstawić - jestem w 13 tygodniu ciaży - i zapewne jak Wy jestem najszczęśliwszą przyszłą mama na świecie :-))
Chciałam również na chwilę wrócić do tematu ruchów. Czy kilka ruchów dziennie na moim etapie to nie za mało?? No wiem, wiem jestem nudna , ale kurka wodna rozleniwił mi się mój mikrotygrysek od wczoraj .