Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja jak męża wykorzystam to mam potem brzuch twardy przez 2 godz ;-( Trochę się wobec tego obawiam go za często wykorzystywać...
--
Ja jak męża wykorzystam to mam potem brzuch twardy przez 2 godz ;-( Trochę się wobec tego obawiam go za często wykorzystywać...
--
Czy mogę coś jeszcze zrobić?
Wtedy to było 4 lata temu balsam kosztował około 60zł dziś patrzę na cenę i myślałam że padnę 99zł, chyba oszaleli, ja rozumiem że w ciągu 4 lat wszystko poszło do góry, ale taka cena, moje zarobki niestety nie zmieniły się. Może ma na to wpływ że euro jest droższe.
Cytomegalia to choroba bardzo rzadka
Jakich wy używacie balsamów które możecie polecić
chyba bym sobie strzeliła w głowę, jakbym miała wydawać 100 zł na krem, a i tak wyszłyby mi rozstępy
A na początku też nie miałaś robionych badań?
Mnie lekarz też nie skierował... sama sobie zrobiłam to badanie...
znam dziewczyny, które miały ogromne brzuszki bez żadnego rozstępu, a znam też takie, które przytyły 8-9 kg, brzuszek malusi, a rozstępów pełno...
Gienia, bo cudów nie ma - te kremy bardziej działają jako nawilżacz, ale to, czy rozstępy się pojawią, czy nie zależy od ilości kolagenu w skórze tylko i wyłącznie...
cytomegalia moze jest i rzadka, ale bardzo latwo sie nia zarazic, biorac pod uwage, ze przenosi sie ja m.in. droga kropelkowa
Właśnie oglądam Ostry dyżur na tvn. Emocje - od radości, do przerażenia i znowu do radości... Odbierali poród sn, który zakończył się błyskawiczną cesarką... Powiem tyle - Jezuuu...
Tak aguncia to ten właśnie szukam po allegro
Czyli wychodzi niunia na to, że nawet jakbym zrobiła i okazało się, że choroba jest we mnie to i tak nic nie jestem i ja, i lekarz w stanie poradzić. To chyba podobnie jak na przykładzie toxoplazmozy, którą jak się okazało przechodziłam i mam przeciwciała, a wczoraj odebrałam wyniki ponownego bad. w tym kierunku i jest ok
Właśnie dlatego cc wydaje mi się lepsze...może dla mamy gorsze, ale dla dziecka jednak lepsze.
dla dziecka cc chyba lepsze
Jezuuu...
i że to chyba nie jest dobry pomysł
Jak to było o tych suwakach na brzuchu?
Nie powiedziałam, że wybiorę cc. Jestem zdecydowana na poród w wodzie, jeśli oczywiście lekarz nie będzie widział przeciwwskazań, ale dla dziecka cc chyba lepsze. Takie moje zdanie