Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jaka z niej tam świeżynka - została mamą po raz trzeci
dziewczyny powiedzcie mi czy to normalne, że mam za dużo płynu owodniowego?
kamiss GRATULACJE wielkie :). Zazdroszczę takiego porodu, oj bardzo! Też bym tak chciała, a jeszcze bardziej chciałabym wiedzieć, że taki będzie - z góry
. Czy któraś wie, czy poprzednie porody kamiss też były takie piękne (szybko, bez nacięcia itp.)???
. Ta dziewczyna z twojej szpitalnej sali wyprosiła wcześniejsze wyjście, czy wcześniejszą cesarkę (ale to chyba nie możliwe), bo nie zrozumiałam??
. Normalnie przeżyłam szok jak się obudziłam, że tak długo mi zeszło. Teraz czekam na męża, kolacyjka i dobry film z mężem w pakiecie i do poduszki
.mariamateria gdzie ty mieszkasz że masz taką temperaturę, w bloku na 20 piętrze? zazdroszczę takiej temperatury

Moze bedzie inaczej jak juz nas bedzie troje?

z czego ta podyplomówka, z ciekawości spytam?

gienia to kto gary u Was myje teraz jak ty leżysz?

Standardowa szerokość, włączamy codziennie. Ale pakujemy tam wszystko, żadnego osobnego mycia garów w zlewie itp.
Ja to mówię, że zmywarka jest miłością mojego życia![]()

ale kwitna przez jakis czas

po suszniu jest gorzej pogniecione niz po rozwieszeniu wilgotnego
.
Nie mam siły nadrabiać... Za mną cały dzień praktyk z dzieciakami o przeróżnych przypadłościach... Od lekkich upośledzeń, ADHD, aspergera aż po niedosłuchy... Wszystkie z problemami z mową.
Studiów podyplomowych mi się zachciało...:-/
. Uwielbiam zmywac. Relaksuje mnie to
. No i mam 15 min. "dla siebie". Nikt wtedy nic ode mnie nie chce, maz grzecznie zajmuje sie Mala, zeby przypadkiem nie musial przejac obowiazku

) jakiś czas poprzednia "do kasacji" poszła i mój zakupił nową, wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy o ciąży. Pan sprzedawca wciskał z suszarką, ale po co?! Teraz oboje płaczemy, bo mnie denerwuje suszarka na widoku ( nawet parawan jej nie jest wstanie zasłonić) a Pawła wkurza rozwieszanie prania, zwłaszcza skarpetek
ja się do tego nie dotykam. Z suszarką już się pożegnałam