Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

'' kup mi zmywarkę zrobię ci loda'' może pojdzie na taki uklad;D

jak człowiek za długo pości to mu się marzą lody czekoladowo waniliowe

jak człowiek za długo pości to mu się marzą lody czekoladowo waniliowe

mąż to co 5min pyta ile jeszcze dni do 37tyg ;)

poziom spermy w organizmie wyniszcza już mózg i traci umiejętność liczenia
jeszcze dwa tygodnie i BUUUM

mała wielka jak zawsze czyli 3250 żywej wagi:P prawie 2 tyg przed suwakiem:)

kolega z twojej wioski

a ona duża od początku

21.02 dziś 24.02

bo ja tego najbardziej nie znosze, ze nic nie czuc!!!!
do tej pory nie było przeciwwskazań i co?! i gucio! mogę sobie odliczać, ale do końca połogu
ale ogólnie to moja rodzina z tych co przenoszą

Ale kiedyś chyba spróbuję się nauczyć dla samej siebie:)
jeszcze żeby mi było mało to mnie ginka wkurzyła bo się pyta czy trzymam dietę - ja mówię, że się staram, a ona na to, że widocznie za słabo !!!!!! No szlak by to trafił !!!!! Człowiek się stara, martwi, że znowu może być na insulinie a ta wbije jeszcze szpile !!!!!!!! No masakra !!!!!!!
tyle, że Młody bije mi głową w szyjkę - jakoś niezbyt to przyjemne uczucie 
jeszcze żeby mi było mało to mnie ginka wkurzyła bo się pyta czy trzymam dietę - ja mówię, że się staram, a ona na to, że widocznie za słabo !!!!!! No szlak by to trafił !!!!! Człowiek się stara, martwi, że znowu może być na insulinie a ta wbije jeszcze szpile !!!!!!!! No masakra !!!!!!!
a skoro insulinozależna to choćbyś na uszach stanęła, to nic nie poradzisz... albo miała baba zły dzień albo powinna się dokształcić!!jak jemy we dwoje to i tak przed wlozeniem do zmywarki trzeba oplukac wiec podwojna robota jak dla mnie :)
Faktycznie czasem coś trzeba spłukać, ale rzadko mi się to zdarza. W każdym razie, zawsze jak widzę, ile upchnęłam do środka, łącznie z garami i patelniami, w momencie włączania tego ustrojstwa zawsze mam wizję, że musiałabym to wszystko przez własne ręce przepuścić w zlewozmywaku - i od razu robi mi się dobrze