Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jedynie mierzy ciśnienie, waży i robi USG na każdej wizycie z czego jakoś specjalnie pomiarów nie robi.
cheriniatko na samym początku jak miałam dopochwowe to mierzył dzidzie ale później jak zaczęło sie brzuszne, to własnie stwierdził, że tym sprzętem dobrze nie zmierzy mi dzidzi...
Jeśli gin wydaje się że jest wsio ok to nie ale jeśli jest coś co go niepokoi to tak. Tyle że nie do pierwszego lepszego szpitala ale specjalistycznego - i w moim wypadku jechałam ok 130km w 1str by usłyszeć ze jest ok ..... w Pl nie wysyla sie do szpitala na Usg genetyczne????
gienia TY masz w pierdzielicho:)) pytalas mnie dzis o zgage, piecze jak cholera:((( ale moze dlatego ze wymiotowalam:((
a teraz chce mi sie cus i za cholere nie wiem co???:( cos ostrego, kwasnegi i slodkiego hahaha
ale mam ochote na krewetki w panierce z sosem chilli:))
czy są wogóle jakieś krople do nosa dla ciężarnych?
Czy ktoś może polecić jakiegos dobrego z Krakowa? Najlepiej z NFZ
a teraz po serniczku uraczylam sie sloikiem ogorkow kiszonych i juz jest git:)))
teraz już od kilku tygodni chodzi za mną jabłecznik na ciepło z lodami i bitą śmietaną
niedawno nawet po zjedzeniu całej paczki i przepiciu wodą z tych ogórków aż zwróciłam wszystkie
gienia mnie tez juz dzis i dupsko i pipka iwszystko boli:)) ale wlasnie wykapalam sie i bede lezakowac:))
gienia pasztetu też nie mogę :( a tak bym zjadła.....
a nie buduja nic w poblizu??? moze jest jakis dzwig???:)
ja jem ostatnio nałogowo truskawki z biedronki
no widzisz skoro jest w planach to tak jak TY masz w plannach kapiel moze doczekasz sie:))) zanim zarosniesz:)) (oczywiscie zartuje mam dobry humor tu dzis z Wami) mam nadzieje ze sie nie obrazisz ze tak zartuje:)