Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tal samo myślałam będąc na Twoim miejscu a patrząc na dziewczyny na górze:D
normalnie jak usiadlam o 2 zeby isc do toal to kurka myslalam ze rodze;(((
Włochy duży kraj, więc i pewnie szpital ogromny i babeczek więcej
moje libido podskoczyło w górę :) ale wczoraj to raczej był wybryk jednorazowy, bo nie szło już wytrzymać :) czekam jeszcze 13dni a potem nie pogardzę ;)
kiedyś się smiałam ( może komuś wyda się to niesmaczne), że tatuś puka córeczke w głowę jak jeszcze się nie urodziła... biedna ta moja, a mi sie podoba
przed chwilą tętno małej 178, położna do mnie "rusza się dzidziuś teraz" mówię, że nie czuję... takie oczy zrobiła... mam się bać?!
czyli dziś wskakuję na 14 pozycję, miło
nawet gdyby mnie nic nie bolało w nocy to i tak każda jest koszmarna, co 2 h mierzenie tętna, o 5 ktg dziś nawet mnie pokuli ( czekam na wyniki)
przed chwilą tętno małej 178, położna do mnie "rusza się dzidziuś teraz" mówię, że nie czuję... takie oczy zrobiła... mam się bać?!
a co do wielkich oczu położnej to nie wiem ale powinna od razu coś mówić a nie zostawiać w niepewności! nie daj się i zapytaj!
kiedyś się smiałam ( może komuś wyda się to niesmaczne), że tatuś puka córeczke w głowę jak jeszcze się nie urodziła... biedna ta moja, a mi sie podoba
mojemu kolega powiedzial, ze jak maly wyjdzie to bedzie pukal ojca w glowke i mowil ''fajnie ci tak''
Bez przesady dziewczyny... Piszecie jakbyście miały po 15 lat..
gienia a TY nie spij w dzien bo co bedziesz robila w nocy???:)
kurde zapomnialam kupic Jaskowi rozek i czapeczki takie z uszkami wiazane:)) bo jak ja go do domku przywioze;))
gienia fajna ta czapeczka to z all???
musze tez tam zobaczyc stanik do karmienia bo nigdzie nie ma na moje cycochy:(((
sprawdz czy dzwig nie odjechal:))
Bez przesady dziewczyny... Piszecie jakbyście miały po 15 lat..
a tak w ogolę to przy moich 20 na karku ( czuję się na 16) niewielka różnica:P
tak wiem, że pora dorosnąć, ale jeszcze 2 miesiące !
ja moje też pokocham ale muszę przywyknąć....