Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

dziewczyny a wiecie gdzie można dostać taki przybornik żeby na łóżeczku powiesić taki jakiś plastikowy żeby mieć po ręką kremiki itd....

a ja w czerwcu 23

to co ja mam powiedziec? w lipcu 30!!!!!!!!!!!

i zobacz gienka - jesteś młodsza ode mnie, a już po ślubie :) a ja nadal nie :P

Oj Gienka nie kracz :P

przesadzasz z tym baleronem:P
ja tez w sierpniu ide - na r. siostry i myslimy co z mala zrobic

a w sierpniu to szwagier bierze ślub to pewnie pojedziemy na parę godzinek z dzieciakami

patrzcie jaka śliczna i tania :) szkoda ze taka mała
jak to mała ja nawet jeszcze nie patrze na większe rzeczy niż na 62cm...

niew iem czy bede potrafiła sie z nia rozstać na te kilka godzin...
co do ślubów/ wesel... w czerwcu miałam mieć wesele przyjaciółki ale sie rozstali po 10 latach związku,

i co lekarze mówią co do tętna??
my mamy ogólnie ciuszki z h&m
u Nas było ciężko zostawić małą na zaledwie 1h, czułam się jak wyrodna matka, która zostawia dziecko z babcią...
zastanawiam sie nad wzięciem Małej na ślub i na sale a po obiedzie odwieź ale nie wiem czy to nie jest ryzykowne dla tak małej kruszynki,no cóż jeszcze mam troche czasu wiec może nie bede zamartwiac sie na zapas...
ja uwielbiam ten sklep, sama mam 90% szafy z mekami H&M
teraz omijam dział damski i tylko w dziecięcym siedzę.
sporo też mam HMowych rzeczy w ciuchlandzie kupionych...
takie perełeczki:)

ja po wizycie: szyjka krótka na 1,5 cm, rozwarcie 1 cm, całkowity nakaz leżenia i całkowity zakaz dźwigania i takich podobnych. Mam zaciskać nogi jeszcze co najmniej 2 tygodnie. Masakra! Malutka główka w dół, napiera ostro bo czuję to w każdej chwili. Coś mi się wydaje, że niejedną z Was przeskoczę na liście:)

Dziewczyny, dostałam skierowanie na glukozę. Mam przyjść ze swoją glukozą. To w aptece tak normalnie dostanę? Bez recepty? Czy gdzie?

astanawiam sie nad wzięciem Małej na ślub i na sale a po obiedzie odwieź ale nie wiem czy to nie jest ryzykowne dla tak małej kruszynki,no cóż jeszcze mam troche czasu wiec może nie bede zamartwiac sie na zapas...

ee to jak 2 tyg to rodzimy razem :) co ty na to :)