Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dziewczyny a wiecie gdzie można dostać taki przybornik żeby na łóżeczku powiesić taki jakiś plastikowy żeby mieć po ręką kremiki itd....
a ja w czerwcu 23
to co ja mam powiedziec? w lipcu 30!!!!!!!!!!!
i zobacz gienka - jesteś młodsza ode mnie, a już po ślubie :) a ja nadal nie :P
Oj Gienka nie kracz :P
przesadzasz z tym baleronem:P
ja tez w sierpniu ide - na r. siostry i myslimy co z mala zrobic
a w sierpniu to szwagier bierze ślub to pewnie pojedziemy na parę godzinek z dzieciakami
patrzcie jaka śliczna i tania :) szkoda ze taka mała
jak to mała ja nawet jeszcze nie patrze na większe rzeczy niż na 62cm...
niew iem czy bede potrafiła sie z nia rozstać na te kilka godzin...
co do ślubów/ wesel... w czerwcu miałam mieć wesele przyjaciółki ale sie rozstali po 10 latach związku,
i co lekarze mówią co do tętna??
my mamy ogólnie ciuszki z h&m
u Nas było ciężko zostawić małą na zaledwie 1h, czułam się jak wyrodna matka, która zostawia dziecko z babcią...
ja uwielbiam ten sklep, sama mam 90% szafy z mekami H&M
teraz omijam dział damski i tylko w dziecięcym siedzę.
sporo też mam HMowych rzeczy w ciuchlandzie kupionych...
takie perełeczki:)
ja po wizycie: szyjka krótka na 1,5 cm, rozwarcie 1 cm, całkowity nakaz leżenia i całkowity zakaz dźwigania i takich podobnych. Mam zaciskać nogi jeszcze co najmniej 2 tygodnie. Masakra! Malutka główka w dół, napiera ostro bo czuję to w każdej chwili. Coś mi się wydaje, że niejedną z Was przeskoczę na liście:)
Dziewczyny, dostałam skierowanie na glukozę. Mam przyjść ze swoją glukozą. To w aptece tak normalnie dostanę? Bez recepty? Czy gdzie?
astanawiam sie nad wzięciem Małej na ślub i na sale a po obiedzie odwieź ale nie wiem czy to nie jest ryzykowne dla tak małej kruszynki,no cóż jeszcze mam troche czasu wiec może nie bede zamartwiac sie na zapas...
ee to jak 2 tyg to rodzimy razem :) co ty na to :)