Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorflavia
    • CommentTimeFeb 13th 2012
     permalink
    gienia83: flavia: co do ślubów/ wesel... w czerwcu miałam mieć wesele przyjaciółki ale sie rozstali po 10 latach związku,

o jezu, szok

a daj spokój, to była moja idealna para, idealny obrazek i marzyłam, żęby tak mój związek kiedyś wyglądał...
    od 16 roku życia nierozłączni, zamieszkali razem, potem 3 lata razem pracowali ( n barman, ona kelnerka), musiała zrezygnować z pracy bo magistra pisała/broniła ( prawo studiowała) i zaczęły sie akcje... kupili mieszkanie w warszawie, 2 lata zaręczeni, data na czerwiec no i jakoś tak po Bożym Narodzeniu odwołali wszystko...
    mój "idealny obrazek" spadł ze ściany. a gamonie nadal się kochają i co chwila do mnie jedno dzwoni " widziałaś się z Karolina?" " rozmawiałaś z Radkiem?" jedno dla mnie jak brat, drugie jak siostra... a ja miedzy młotem a kowadłem, nie wtrącam się!
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Ancia77: Gienia , bardzo chętnie, ale mimo wszystko wolałabym do początku marca wytrzymać:)

hm... no dobra ale pamietaj mnie nie wyprzedaj;p
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    Dzięki dziewczyny:grouphug: 50tkę;) To idę kupić i jutro pić mniam;)
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    flavia: a daj spokój, to była moja idealna para, idealny obrazek i marzyłam, żęby tak mój związek kiedyś wyglądał...
    od 16 roku życia nierozłączni, zamieszkali razem, potem 3 lata razem pracowali ( n barman, ona kelnerka), musiała zrezygnować z pracy bo magistra pisała/broniła ( prawo studiowała) i zaczęły sie akcje... kupili mieszkanie w warszawie, 2 lata zaręczeni, data na czerwiec no i jakoś tak po Bożym Narodzeniu odwołali wszystko...
    mój "idealny obrazek" spadł ze ściany. a gamonie nadal się kochają i co chwila do mnie jedno dzwoni " widziałaś się z Karolina?" " rozmawiałaś z Radkiem?" jedno dla mnie jak brat, drugie jak siostra... a ja miedzy młotem a kowadłem, nie wtrącam się!

w nieciekawej sytuacji jestes w sumie...
    ale i tak najbardziej nie rozumiem mojego szwagra ... sa ze soba ok.7lat a nie mieszkaja razem... wiec nie wiem jak oni chca zyc razem skoro nie zasmakowali tego w sumie tego niestety trzeba sie nauczyc... tak mi sie wydaje
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    niestety ja sobie nie wyobrazam zeby np isc w kwietniu na slub tzn na zabawe i zostawic miesiecznego synka z babcia eeee nie nie dlatego postanowilam ze tylko do kosciola pojdziemy damy prezent, i tyle.. bo jakby nie bylo oni tzn Ci znajomi byli u Nas na slubie i tez dali prezent, wiec aby wszystkich uszczesliwic to chociaz w ten sam sposob sie odwdzieczyc
    --

To w takiej sytuacji ok, ale u nas to najbliższa rodzina troche nie wypada nie iść. ale narazie nie bede planowac do tego czasu jeszcze duzo sie moze wydarzyc wiec moze lepiej nie planowac.
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    justa2586:
    To w takiej sytuacji ok, ale u nas to najbliższa rodzina troche nie wypada nie iść. ale narazie nie bede planowac do tego czasu jeszcze duzo sie moze wydarzyc wiec moze lepiej nie planowac.
    --

no tak nie wypada...
    no tak wiec nie planuj :) zacznij dopiero jak zaproszenie dostaniecie :)
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    Ancia77: Coś mi się wydaje, że niejedną z Was przeskoczę na liście:)

powtarzam się nie ma wyprzedzania!!!:smile::wink:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    kasiakuzniki: powtarzam się nie ma wyprzedzania!!!

hahaha no właśnie Nas nie wolno wyprzedać także liczcie się że przenosicie nawet o 2-3tyg hahaha
    --
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    Ancia77: ja po wizycie: szyjka krótka na 1,5 cm, rozwarcie 1 cm, całkowity nakaz leżenia i całkowity zakaz dźwigania i takich podobnych. Mam zaciskać nogi jeszcze co najmniej 2 tygodnie. Masakra! Malutka główka w dół, napiera ostro bo czuję to w każdej chwili. Coś mi się wydaje, że niejedną z Was przeskoczę na liście:)

witam w klubie:)
    poleżymy sobie tylko ja trochę dłużej, ale damy radę i wszytko się dobrze skończy...
    a ile Maleństwo teraz waży?
    --
    • CommentAuthorAncia77
     permalink
    Dziewczyny! Ale mnie się w ogóle nie spieszy! Nic a nic! Bardzo chętnie urodzę w pierwszy dzień wiosny ;P
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    justa2586: Ja miałam od razu 70g.

nie ma 70g !!!! jest 75g :wink:

nessie: nie staroccie mi tu :))))
    to co ja mam powiedziec? w lipcu 30!!!!!!!!!!! :boogie:

no właśnie !!!! co to za głupia licytacja....ja w grudniu będę mieć 30 i co mam się powiesić ?!?!?!?! za to będzie dwójka dzieciaczków, w sierpniu 5 lat po ślubie.....o ile dotrwamy :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Ancia77: Dziewczyny! Ale mnie się w ogóle nie spieszy! Nic a nic! Bardzo chętnie urodzę w pierwszy dzień wiosny ;P

i masz szczescie o ! hehe
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    _kasiek_: ja w grudniu będę mieć 30 i co mam się powiesić ?!?!?!?!

co tak wybuchowo ;)
    --
    • CommentAuthorAncia77
     permalink
    No tak, a ja w grudniu skończyłam 34 , hihihihihihi Młode jesteście i tyle:D
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    _kasiek_: w sierpniu 5 lat po ślubie.....o ile dotrwamy :neutral:

dlaczego macie nie dotrwać?! nie ma to jak pozytywne myślenie- uszy do góry Kasiek:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorAncia77
     permalink
    gienia83: i masz szczescie o ! hehe

Szczęścia to ja bym w to nie mieszała, ja sobie mogę chcieć ale tu niestety nie ja decyduję:D:bigsmile:
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Eeee, Wy wszystkie smarkule jesteście ;)))) Mój dziadek tak mówił :)

Mi strzeliło 33, Ancia, przybij piątkę :D A i tak nie czuję się na tyle - Flavia masz chyba rację ;) Albo i nie - znam osoby młode, które kwękają jakby 80 miały...

Ancia, trzymam za Was kciuki - ale wytrzymasz, spójrz na mnie, leżenie daje piękne rezultaty :DDD Ja od 32 tyg leżę i wsio gra :) A tak mnie straszyli, że w 33 urodzę ;))
    --
  1.  permalink
    _kasiek_: w sierpniu 5 lat po ślubie.....o ile dotrwamy

a ktorego sierpnia braliscie slub? my 8 bedziemy mieli 3 rocznice :)
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    The_fragile: Ancia, trzymam za Was kciuki - ale wytrzymasz, spójrz na mnie, leżenie daje piękne rezultaty :DDD Ja od 32 tyg leżę i wsio gra :) A tak mnie straszyli, że w 33 urodzę ;))

no nie rodzimy wcześniej jak 37:) a że ja przenoszę zapewne to już się z tym pogodziłam :)
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    kuleczka_69: a ktorego sierpnia braliscie slub?

my 26 :) bedzie 1 rocznica :)
    --
  2.  permalink
    ja mam nadzieje, ze sie nie rozpakuje na rocznice hihi i poczekam do terminu :P
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    juz poludnie wiadomo cos o Agunci?
    --
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    The_fragile: spójrz na mnie, leżenie daje piękne rezultaty :DDD Ja od 32 tyg leżę i wsio gra :) A tak mnie straszyli, że w 33 urodzę ;))

ja leżakowanie zaczęłam w 29 tc i chyba będę tak leżeć i pachnieć do końca... mam nadzieję, że nie będą musieli mi w 42 wywoływać bo tyle to chyba nie dam rady uleżeć!
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    moja cora sie pchala w 30 albo 31 tyg dali kroplowke i sie wstrzymala z wyjsciem... no i wyszla w 42 sama
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Flavia, w 37 to Cię zgonią z łóżka i będą kazali chodzić :DDD
    --
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    The_fragile: w 37 to Cię zgonią z łóżka i będą kazali chodzić :DDD

a weź i potem tyłek rusz:devil:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    flavia: a weź i potem tyłek rusz

nie bedzie se chcialo;p tak jak teraz nie chce sie lezec :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    gienia83: nie bedzie se chcialo;p tak jak teraz nie chce sie lezec :smile:

już się boje:P
    szpitalne łóżko chociaż wysokie i regulowane oparcie ma, a w domu- materac!
    heh... ciekawe jak będę się w nocy do kibelka podnosić, Genia chyba będziesz musiała mi tego dźwigu pożyczyć ;]
    --
    • CommentAuthorufo03
     permalink
    A ja za tydzień 31 i też nie czuję tych latek, a w kwietniu 8 lat po ślubie :wink: i jakoś jeszcze dajemy rade
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    my w czerwcu 6 lat zwiazku :)
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    ojej my po ślubie 16miesięcy a razem ponad 12lat:D
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Natalaa: my w czerwcu 6 lat zwiazku :)

Wow :) To my w listopadzie dwa lata będziemy obchodzić :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorJULITA1610
    • CommentTimeFeb 13th 2012 zmieniony
     permalink
    Ale "natrzepałyście" postów od rana (myślałam, że jakieś maluchy przyszły na świat) co gorsze to licytacją, która starsza. Ja tam w niej udziału nie biorę bo w moim wieku to już się tym nie chwali :updown: Chętnie przyjmę miejsce najmłodszej w gronie :swingin:

Dzisiaj o 16 mam wizytę, więc trzymajcie kciuki, mam nadzieję, że mała jest dobrze ułożona do porodu sn ale z samym porodem jeszcze jej się nie spieszy i posiedzi w brzuchu do 17-19 marca :wink:
    Jak się którejś spieszy to ja akurat chętnie przepuszczam :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    Hussy: Wow :) To my w listopadzie dwa lata będziemy obchodzić :wink:

to się nie dziwię że tak bardzo żałowałaś braku sexu na końcówce:D:D u nas po tylu latach nie jest tak źle ze wstrzemięźliwością:D:D odpoczywamy:D
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
    • CommentTimeFeb 13th 2012 zmieniony
     permalink
    Natalaa: my w czerwcu 6 lat zwiazku :)

co to jest 6 lat ??? nam w grudniu stuknęło 12 lat tzw. związku :tongue:

kuleczka_69: a ktorego sierpnia braliscie slub? my 8 bedziemy mieli 3 rocznice :)

4 sierpnia

flavia:
    dlaczego macie nie dotrwać?! nie ma to jak pozytywne myślenie- uszy do góry Kasiek:bigsmile:

a bo ostatnio bardzo kiepsko u nas....a drugie dziecko raczej nie poprawi tej stuacji, jeśli sami nie dojdziemy do porozumienia :sad:

gienia83: co tak wybuchowo ;)

a bo kiepski mam dziś dzień....siedzę w pracy, w nocy się nie wyspałam bo było mi niedobrze, śniadania nie zjadłam, przyszłam do pracy zjadłam sam chleb i popiłam gorzką herbata - za chwilę to zwróciłam. Potem zaczęło mi być słabo i kręcić się w głowie - pomyślałam, że to przez to że nic nie jadłam i że cukier mi tak spadł (miałam już takie jazdy pod koniec piewszej ciąży że wpadałam w coś jak hipoglikemia). Zrobiłam sobie więc ciepłej herbaty z cukrem, ale że dalej byłam głodna do zjadłam pół samej bułki....za 15 min byłam już w kiblu i rzygałam. Nomalnie chyba nawet w I trymestrze tak mną nie tłukło jak dzisiaj.....nie wiem co jest grane ?!??!?!?!?! cały dzień nic nie zjadłam, a jestem głodna.....pije tylko tą herbatę. bo znowu mi słabo jest.....na szczęście po pracy przyjedzie po mnie mąż.
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Kasia,na końcówce.A co teraz mam powiedzieć?:tooth: Już oboje tacy chodzimy nabuzowani,a tu doopa :) Przynajmniej do połowy marca.
    -
    Kasiek,uszy do góry :smile:
    --
  3.  permalink
    _kasiek_: co to jest 6 lat ??? nam w grudniu stuknęło 12 lat tzw. związku

Nie chciałabym się licytować, ale jestem po ślubie ponad 16 ;) A w sumie 18 ;)
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    szczypta_chilli: Nie chciałabym się licytować, ale jestem po ślubie ponad 16 ;) A w sumie 18 ;)

dzisiaj jakiś taki dzień, że wszyscy się licytują :tongue: :wink: no to nic tylko pogratulować takiego stażu - przede wszystkim małżeńskiego. :peace:
    --
  4.  permalink
    Przypadek ;)
    • CommentAuthorewelinda29
     permalink
    no nie mozna Was na chwile zostawic:)) ja tylko do biedrony po truskawki i rozyczki sie udalam a tu tyle napisaly:)) dobrze ze mam co jesc czytajac:))

co do licytacji wieku to ja tez nie jestem pierwszej mlodosci bo w styczniu nastapila zmiana kodu i mam 3 z przodu:) a po slubie 13 wrzesnia stuknie 9 lat:)) a w zwiazku 13:))i nie wyobrazam sobie innego mezczyzny u swego boku jak moj mezus:))
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Flavia - no to fakt, dla mnie teraz problemem jest chodzenie chwilę po domu, ale leżę plackiem faktycznie... No nic, od dzisiaj powolutku wstaję co jakiś czas, żeby się rozruszać ;)

Julita -trzymam łapki, masz urodzić po mnie dopiero :DDDD

_Kasiek_, współczuję :(((

Haha, Szczypta - przebiłaś wszystkie. Dobrze, że to tylko takie licytacje, a nie co którą bardziej boli :DDDDDD
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    ewelinda29: to ja tez nie jestem pierwszej mlodosci bo w styczniu nastapila zmiana kodu i mam 3 z przodu

Eeeeeej, ja się tam uważam za pierwszej młodości kozę, co Ty mi tutaj no ;)))
    --
     permalink
    The_fragile: Eeeeeej, ja się tam uważam za pierwszej młodości kozę, co Ty mi tutaj no ;)))

ale ja tez nie jestem starownka:)) tylko pani w podeszlym wieku:))) a jak ktos pyta o wiek mowie 18 plus doswiadczenie:))
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Hehe, ja tam zawsze mówię, ile wiosen, ale muszę dodać, że nigdy, ale to nigdy nie było tak fajnie jak po 30ce właśnie. Jak dla mnie najlepszy wiek :))
    --
  5.  permalink
    Fragile - nie mogę sie z Toba nie zgodzić :)
    zawsze mówiłam,że zycie zaczyna się po 30stce :)
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Hihi, ja co dekadę tak mówię :DDDD I twierdzę z uporem maniaka, że najlepsze dopiero przede mną :D
    --
     permalink
    The_fragile: twierdzę z uporem maniaka, że najlepsze dopiero przede mną

:thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Oj Dzieciaki! :shades:

Ja w czerwcu 37 przywitam, a nawet na 20 się nie czuję :smoking:

Ale zgadzam się z tym, że najfajniej to zaczęło rozkręcać sie po 30 :boogie: nie chciałabym miec znowu w metryce 18 ;-)
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Ul_cia, no widzisz, tylko potwierdzasz moją teorię :DDDDDD Ja tez bym już 18 nie chciała. Hell, nawet 25ciu ;)))
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    ANASTASIA jest już na świecie !!! :wink:
    waży 3950 gr, jest zdrowa i owłosiona ! :smile:
    i nic więcej póki co nie wiem
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.