Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
flavia: co do ślubów/ wesel... w czerwcu miałam mieć wesele przyjaciółki ale sie rozstali po 10 latach związku,
o jezu, szok
Gienia , bardzo chętnie, ale mimo wszystko wolałabym do początku marca wytrzymać:)
a daj spokój, to była moja idealna para, idealny obrazek i marzyłam, żęby tak mój związek kiedyś wyglądał...
od 16 roku życia nierozłączni, zamieszkali razem, potem 3 lata razem pracowali ( n barman, ona kelnerka), musiała zrezygnować z pracy bo magistra pisała/broniła ( prawo studiowała) i zaczęły sie akcje... kupili mieszkanie w warszawie, 2 lata zaręczeni, data na czerwiec no i jakoś tak po Bożym Narodzeniu odwołali wszystko...
mój "idealny obrazek" spadł ze ściany. a gamonie nadal się kochają i co chwila do mnie jedno dzwoni " widziałaś się z Karolina?" " rozmawiałaś z Radkiem?" jedno dla mnie jak brat, drugie jak siostra... a ja miedzy młotem a kowadłem, nie wtrącam się!
niestety ja sobie nie wyobrazam zeby np isc w kwietniu na slub tzn na zabawe i zostawic miesiecznego synka z babcia eeee nie nie dlatego postanowilam ze tylko do kosciola pojdziemy damy prezent, i tyle.. bo jakby nie bylo oni tzn Ci znajomi byli u Nas na slubie i tez dali prezent, wiec aby wszystkich uszczesliwic to chociaz w ten sam sposob sie odwdzieczyc
--
To w takiej sytuacji ok, ale u nas to najbliższa rodzina troche nie wypada nie iść. ale narazie nie bede planowac do tego czasu jeszcze duzo sie moze wydarzyc wiec moze lepiej nie planowac.
--
powtarzam się nie ma wyprzedzania!!!
ja po wizycie: szyjka krótka na 1,5 cm, rozwarcie 1 cm, całkowity nakaz leżenia i całkowity zakaz dźwigania i takich podobnych. Mam zaciskać nogi jeszcze co najmniej 2 tygodnie. Masakra! Malutka główka w dół, napiera ostro bo czuję to w każdej chwili. Coś mi się wydaje, że niejedną z Was przeskoczę na liście:)
Ja miałam od razu 70g.
nie staroccie mi tu :))))
to co ja mam powiedziec? w lipcu 30!!!!!!!!!!!
Dziewczyny! Ale mnie się w ogóle nie spieszy! Nic a nic! Bardzo chętnie urodzę w pierwszy dzień wiosny ;P
ja w grudniu będę mieć 30 i co mam się powiesić ?!?!?!?!
i masz szczescie o ! hehe
Ancia, trzymam za Was kciuki - ale wytrzymasz, spójrz na mnie, leżenie daje piękne rezultaty :DDD Ja od 32 tyg leżę i wsio gra :) A tak mnie straszyli, że w 33 urodzę ;))
a ktorego sierpnia braliscie slub?
a weź i potem tyłek rusz
my w czerwcu 6 lat zwiazku :)
a ktorego sierpnia braliscie slub? my 8 bedziemy mieli 3 rocznice :)
dlaczego macie nie dotrwać?! nie ma to jak pozytywne myślenie- uszy do góry Kasiek
co tak wybuchowo ;)
co to jest 6 lat ??? nam w grudniu stuknęło 12 lat tzw. związku