Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Mam krótkowzroczność. Czy to może być wskazaniem do cesarki.

teraz mam pytanie czy nie za mały zarodek? Lekarz mówi, że nie ale w złym necie czytam że powinien mieć 2-3 cm !?!? Czy któraś z Was miała podobną sytuację?

!!! ja wczoraj miałam kanonadę ruchów hihihihi narzeczony nawet był pod wrażeniem :P :D
u mnie to już normalnie nie trzeba ręki do brzucha przykładać, żeby zobaczyć - cały brzuch mi już skaczę jak Młody zacznie kopać !!!!!
i w ogóle leżeć koło mnie a wcześniej nie była taka przytulasta. Owszem zdarzało jej się wparować mi do łóżka, ale teraz jej na to nie pozwalam. Nie umiem tylko odzwyczaić jej wskakiwania na stół. Czy wszystkie wasze kociaki a wiem, że na tym forum jest ich trochę były badane pod kątem toksoplazmozy?? Ja miałam już robione badania 3 razy i jest ok (nie mam i nie przechodziłam) ale kicie jeszcze tym badaniom nie poddałam. Powiedziano mi, że w tej sytuacji nie ma sensu. Prawda li to??
. Zboczenie zawodowe. Mam nadzieję, że mi wybaczycie !!
Czy wszystkie wasze kociaki a wiem, że na tym forum jest ich trochę były badane pod kątem toksoplazmozy?? Ja miałam już robione badania 3 razy i jest ok (nie mam i nie przechodziłam) ale kicie jeszcze tym badaniom nie poddałam. Powiedziano mi, że w tej sytuacji nie ma sensu. Prawda li to??
chyba jedyną osobą, która na serio coś wyczuwa jest moja kicia.
Czy wszystkie wasze kociaki a wiem, że na tym forum jest ich trochę były badane pod kątem toksoplazmozy??

jaki raz ?? jaki raz??? jak juz chyba drugi?? aaaaa??? i moze nie chwal sie nam tu wyposzczonym od 8 miesiecy:((

Planujecie jakies kolacje albo niespodziewajki na walentynki????

A my dopiero wstaliśmy :) do 2 oglądaliśmy Las Vegas :) no i znowu zerwaliśmy celibat :) ale to tylko raz o!
Gienia ja Cię normalnie podziwiam.

Planujecie jakies kolacje albo niespodziewajki na walentynki????
) przykryte galaretką:)

(było się w biedronce