Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Do wieczorka 

no i jak dobrze liczę to 4 z nas mają jutro połówkowe- wielgosz, psycho_patka niunka i ja, ktoś jeszcze? :)

jestem mega opuchnięta buzie to mam jak nigdy księżyc przy mnie wymięka.... ogólnie wszystko czuje mega ciężkie!!!!! plecy mnie bolą brzuch od środka tak jak by skóra nie wiem.....jak leże ok ale jak mam wstać to boli.... i lekkie napięcie w podbrzuszu.... czemu jeszcze tyle czasu!!!!!!!!!
Dziewczyny, czy da się coś zrobić na bóle kręgosłupa pod koniec ciąży

Ja wczoraj miałam ciśnienie na lody, ale nie jakieś tam po prostu, tylko wiedziałam że chodzi o malagę grycana :)

az sie sama przeraziłam, bo do tej pory wogóle nie miałam apetytu

a co do zachcianek to mnie i tak najlepiej smakuja sledzie...w sosie smietanowym...zagryzane czekolada i popijane pepsi :P

a tu bach taka data usg no i sobie skubany juz prezent od razu zaklepal...:)

Hej, dziewczyny. Proszę o pomoc.

Nie wiem też, czy lecieć do ginekologa, czy mam się jeszcze wstrzymać?? i ewentualnie, czy łykać jakieś suplemety?? Będę wdzięczna za rady
A co do witamin - tak jak napisała silwison - możesz łykać kwas foliowy bo i tak jest wskazany do końca I trymestru min.

Ja mam pytanie z innej beczki a raczej z innego tygodnia. Ostatnio ruchy małego (oj znowu te ruchy
), czuje niemalże nad spojeniem łonowym, niemal nad/w szyjką... Czy to trochę nie za nisko?? Czy nie powinnam ich czuć trochę wyżej?? Kopie tylko nóżkami?? A rączki??

Sliwson - bomba! A łapki i napis w jakim? Białe?

Moja koszulka [url=http://www.cafepress.com/evilgeniusstore.131370889

. Tutaj wiecej wzorów. Tak jak już pisałam, mogłabym kupić wszystkie, ale cena stoi na przeszkodie
.http://www.cafepress.com/evilgeniusstore/1993389
.
. Wszystko mnie niepokoi. Tyle czasu była cisza a tu masz babo placek. Zaczęły mnie boleć np. wewnętrzne strony ud (napięcie czuje od pachwin). Tak jakby mięśnie?? Która tak miała o ile w ogóle??
No, udało sie. Tutaj wiecej wzorów. Tak jak już pisałam, mogłabym kupić wszystkie, ale cena stoi na przeszkodie