Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ostatnio ruchy małego (oj znowu te ruchy ), czuje niemalże nad spojeniem łonowym, niemal nad/w szyjką... Czy to trochę nie za nisko?? Czy nie powinnam ich czuć trochę wyżej?? Kopie tylko nóżkami?? A rączki??
Powiedzcie mi jeszcze czy badanie mogę powtórzyć za tydzień, czy później?
Ja mam pytanie z innej beczki a raczej z innego tygodnia . Ostatnio ruchy małego (oj znowu te ruchy ), czuje niemalże nad spojeniem łonowym, niemal nad/w szyjką... Czy to trochę nie za nisko?? Czy nie powinnam ich czuć trochę wyżej?? Kopie tylko nóżkami?? A rączki??
Gienia żadna Walentynek nie obchodzi i żadnej nie ma wieczorem akurat
Gienia żadna Walentynek nie obchodzi i żadnej nie ma wieczorem akurat
Dobrze że już jesteś- żebyś wiedziała co one tu bez Ciebie wyprawiały- normalnie już się twoim narzekactwem obdzielały
usypiałam córcię :)
więc cieszę się że narzekam o! musicie ze mną jeszcze trochę wytrzymać tak do porodu chociaż
a ja zostaje sama.....
bez lamania zakazow wszelakich prosze:)) TY mialas walentynki wczoraj:)))
póki co mam Prenatal Complex, ale zastanawiałam się czy nie kupić czegoś na dalszy etap ciąży z DHA
Nic Ci nie jest p takiej dawce żelaza?
to może zmieniaj raz na jakiś czas, 3 dni pomarańczowy, 3 dni czarna porzeczka, 3 dni limonka lub grapefruit. Tak dla urozmaicenia. :D
a tak na marginesie o 12 wyszłam ze szpitala
Tylko nie grapefruit...
nie wiem jak jest z psami ale od kota żeby się zarazic to trzeba ( bedzie obrzydliwie:P) gołą reka sprzatać kuwete po czym zjeść coś tą nieumyta reką. do tego kot jako nosiciel pasożytów odpowiedzialnych za zarażenie toksoplazmozą w swoim zyciu tylko przez 9 dni jest w fazie zarażania."
gienia83 masz 150 km nad morze? :P bo ja mam 190 km ;p
pięknie!! i jak tam ??
Mi jeden lekarz powiedział, że żeby się od mojego kota zarazić, to musiałabym go... zjeść :) A ja nie mam takiego zamiaru :)
Nic Ci nie jest p takiej dawce żelaza?
nie lepiej byłoby zapytać lekarza, może poleciłby wam jakieś witaminy
Mam jeszcze pytanko, jaki suplement z żelazem łykacie??
Hejo śpiochy :)
Ja do tej pory brałam Tardyferon Fol ale to nie suplement tylko lek na receptę.
i zaraz się będę zbierać do poradni diabetologicznej....Boże jak ja nie lubię tam chodzić