Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

widziałyście może w faktach na tvn
przyspieszyli kobiecie poród o 2 tygodnie żeby jej mąż - ojciec dziecka mógł je zobaczyć bo umierał na raka... tzn jakieś miał komplikacje związane z płucami po leczeniu nowotworu...
trzymał maleństwo zaledwie 2 godziny w ramionach... Dzidziuś ma sie dobrze i jest zdrowy i ma tylko jedno zdjęcie ze swoim tatą
Ja sie poryczałam... straszne

A piwo mniaaaam, właśnie Bavarię jabłkową we mnie mąż wmusza, a ja już nie mam siły... Prawdę mówiąc to piwo 0,0% smakuje jak sok po prostu.

od czasu do czasu czuje jak mój brzuch robi się twardy ale wydaje mi sie, że to nie są skurcze przepowiadające w żadnym wypadku...
ja to mam przeczucie, że przenosze jak nic...
Ja w ogóle nie wiem co to są owe skurcze przepowiadające bo po prostu takowych nigdy nie miałam.....
widziałam zdjęcie na brzuszkach

najwyżej będziemy się wspólnie wspierać jak nam terminy przejdą...
a juz w zadnym wypadku nie bede liczyc kal ;)
noc nawet ok tylko 2lub3 wizyty w wc:) za to ręce dziś dały popis drętwe aż do sztywnego.... jak ja małą przewinę jak ja mam ręce jak Fiona bądź Pudzian!!

Robione sa najlepsze!

Gienia przedzwon do niego moze zaraz wroci???
Albo Ci zrobi niespodzanke i wroci z tuzinem paczkow :)

a ja potrzebuje te liście malin!!! a właśnie w aptece powinnam dostać te liście czy nie koniecznie??

wiesz co wydaję mi się że ułatwić troszkę bo poprawia ukrwienie macicy i szyjki

a ja potrzebuje te liście malin!!! a właśnie w aptece powinnam dostać te liście czy nie koniecznie??

noc nawet przespana od trzech dni nie budze sie w nocy bo Małej sie coś przestawiło i w nocy na szczęście śpi
za to całe dnie baraszkuje, wczoraj wieczorem tak strasznie mnie skopała jakby po szyjce że ąz dosłownie sie popłakałam tak bolało. teraz upatrzyła sobie górną część brzucha
.

i skuszę się na pewno na jednego.....

a ja się właśnie wykąpałam wygoliłam i jestem gotowa:D:D:D nie no muszę teraz golenia pilnować co najmniej raz na tydzień żeby w szpitalu mnie nie goliły sama wolę:)

fajnie masz ja mam do sklepów tak daleko że nie dojdę na nogach