Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
gienia biedna TY jestes:)) nie sprzataj odpusc sobie skoro Cie boli:))
Ale macie fajnych mężczyzn dziewczyny, że tak lubią w kuchni pichcić.
ja też nic nie widzę ale z lusterkiem świetnie daję sobie radę
on kucharz z zawodu - ale nie pracuje w zawodzie, więc teges...
A powiedz u Ciebie się ta cukrzyca jakoś objawiała wcześniej??
Kasiek znam ten ból z PL tutaj na szczęście cukrzykom jest znacznie łatwiej i mam nadzieję, że i w PL kiedyś dostrzegą ile cukrzyków to wszystko kosztuje ( przy czym ja mam cukrzycę typu 2 nie ciążową)
popierdoleńcy siedzą na stołkach :( rzygać się chce, jak się słyszy o tym NFZ i ich kombinacjach!
kurcze - a jak sobie radzisz z dietą w pracy....choć z tego co wiem to u "nie ciężarnych" nie jest to wszystko tak bardzo restrykcyjne (same normy są już łaskawsze)....bo ja pierwszej ciąży jak się dowiedziałam o cukrzycy to już nie pacowałam, a teraz nie wiem jak sobie poradzić z jedzeniem co dwie godziny w pracy. Nie mamy tutaj żadnej kuchni żeby sobie jedzenie przygotować. Jeszcze inne posiłki mogę zrobić w domu, ale co mam zrobić z obiadem....nie wiem
popierdoleńcy siedzą na stołkach :( rzygać się chce, jak się słyszy o tym NFZ i ich kombinacjach
Kolejna sprawa posilki ja mam zjeść 4-6 posiłków dziennie
... i dla tego muszę chodzić prywatnie, na własnej skórze odczułam różnicę.. w poprzedniej ciąży przyjmowano mnie do szpitala w 32tc
chętnie
chcieć to ja sobie mogę:D:D a dziś jestem pieknie wygolona:P
ja się muszę za siebie wziąć w sobotę, żeby później z bobrem nie latać na szybko...
ja się muszę za siebie wziąć w sobotę, żeby później z bobrem nie latać na szybko... bo nie wiadomo kiedy mnie weźmie
tak raz na tydzień być świeżą
Ja tak zwlekałam, zwlekałam z tym "wzięciem się za bobra" że jak się w końcu za niego wzięłam, to 2 godz później miałam skurcze a następnego dnia było po wszystkim:D
ja to robie przeważnie przed każdą wizytą u gin...
ja tez tak robie to potem maz sie nasmiewa ze dla gina sie gole specjalnie...
Ale to już kwestia człowieka, nie systemu.
a do tego trzeba jeszcze igły - jedna igła powinna być do jednego pomiaru cukru czyli powinnam zużywać 5 igieł na dobę, a jedna koszuje 0,37gr !!!
Zauważyłam, że bardzo szybko mi teraz włosy rosną (te na głowie)