Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
heheh to polecam depilacje po ciąży:D:D
Przy 4 pomiarach używałam jednej igły przez 2 dni. Jeśli nikt inny z niej nie korzysta, to można. Potem się stępia i trzeba wymienić, bo boli.
No i paski przy insulinie mam na ryczałt. więc nie najgorzej :D
Odmeldowuję się... Kolejna noc przeryczana, nerki tak napitalają, że mało z bólu nie schodzę. Jedziemy do szpitala... Mam nadzieję, że czwórki przede mną jednak nie wyprzedzę...
Odmeldowuję się... Kolejna noc przeryczana, nerki tak napitalają, że mało z bólu nie schodzę. Jedziemy do szpitala... Mam nadzieję, że czwórki przede mną jednak nie wyprzedzę...
jak wróciłam to odszedł mi czop śluzowy, więc mam nadzieję, że już niedługo.
Kolejna noc przeryczana, nerki tak napitalają, że mało z bólu nie schodzę. Jedziemy do szpitala...
marta_885, trzymam kciuki, żeby się szybko coś samo ruszyło i żebyś niedługo mogła już tulić swojego maluszka:)
trzymajcie kciuki za wyniki oby bylo wszystko ok
synus wymiary na 36tydzien:D
e to u mnie też nie są za równe głowa na razie pobija wszystkie inne organy małej.. ale puki lekarz nie mówi że coś jest nie tak to nie ma się co stresować!! a że mój M ma nie małą głowę to się liczyłam z taką możliwością:D
Dziewczyny, i wyhodowałam sobie paciorkowca! I co teraz?!
zaraz przyjedzie mój mąż z moimi wczorajszymi wynikami morfologii i strasznie sie boje ze znow mi sie leukocyty podwyzszyly a jesli tak to czeka mnie szpital aż do porodu...
iiii leukocyty 12tys poza tym wszystko inne jak zawsze w normie