Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no to biri super!!!!!! ale często na samym końcu krew się poprawia:)
a ile masz tych leukocytów? crp robiłaś? jak masz w nirmie crp to raczej nie ma sie czym martwić
Powiedzcie mi co myślicie o tym wyniku bety??
No to sie melduje ze szpitala. Czesciowy zastoj nerek, mam robione badania i w zaleznosci od wyniku albo antybiotyk, albo rodze...
No to sie melduje ze szpitala. Czesciowy zastoj nerek, mam robione badania i w zaleznosci od wyniku albo antybiotyk, albo rodze...
_kasiek_ Mi się kojarzy, że masz glucocard
a ten wynik to 298700 ? czy 298.700 jak pisałaś ? 298 tys 700 to dużo , 298 to mało - jest różnica
298.700 to nie są tysiące?? Chyba rzeczywiście pomyliłam tysiące z setkami
podwyższone leukocyty w moczu mogą świadczyć o jakiejś infekcji. Leukocyty miałam ostatnio lekko podwyższone (mam podane w innych jednostkach niż Twoje) + bakterie to gin. kazał mi brać zapobiegawczo żuravit.
To jak to jest z Tym wynikiem u Ciebie?
298700 to prawie 30tys:)
298.700 czyli niecałe 300. Przyrost o niecałe 30%
Patrzę na tą sytuację z optymizmem, co ma być to będzie...
a co z gienia?? zyje???
chyba 300 tyś
Dziewczyny w 8, 9 miesiącu, jak często macie wizyty u gin.?
Bo mi dziś ktoś powiedział, że co tydzień trzeba chodzić i się przeraziłam, że zbankrutuję
Czesciowy zastoj nerek, mam robione badania i w zaleznosci od wyniku albo antybiotyk, albo rodze...
Dostalam kroplowke i jupiiii! Nie boli juz!!! Maly wazy ok. 3 kg.
To rutynowe badanie jest czy mialyscie jakies obiawy ze to ktg wam robia???
i jestem zupelnie zielona no nie mam pojecia ale cos mnie trapi i to takie glupie uczucie...
A u mnie szyjka 0,5 cm, ale twarda, zamknieta. Jestem spuchnieta jak cholera, ale lepiej sie czuje...
a teraz wypilam glukoze i czekam :)
a moze jakis krotki spacerek albo ulepienie balwana... Nie wiem na ile masz sily... Taki juz nasz los cos za cos...
gienia co do siusiania to ja czasami mam podobnie ale to normalne bo dzidzius uciska na pecherz... A jak cie nie boli podczas sisi to nie jest zle...