Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale teraz pewnie się nie obędzie.
Test prenatalny wyszedl 1: 10000 Wiec jest bardzo dobrze
fajnie, ze jestes
Cobraczek no to wspaniale wiesci...a ruchy malenstwo juz tuz tuz...:)
no to super że wyniki dobre:) teraz niech maleństwo zdrowo rośnie:) a miałaś powtórne badania na toxo po lekach czy jeszcze nie?
aha ja myślałam że jest leczenie antybiotykowe np. 2 tyg i starczy... no to jak bierzesz cały czas to dbaj o układ pokarmowy jedz dużo jogurtów pij kisiel o ile masz jakąś osłonę przed choć mi nawet osłony nigdy nie pomagają;/
Witam! Mąż mi choruje na grypsko i sprzedał mi katar, pije prenalen - przypomnijcie co można w ciąży na katar?
Moj szwagier jest farmaceuta i jak bylam w Lublinie to pojechalam do niego to dal mi oslone Biotyk jest najlepsza ma tam najwiecej probiotykow i jak zawsze zwracalam po antybiotykach tak teraz nic mi nie jest.Oczywiscie duzo jogurtow jem,ale nadzwyczaj dobrze przechodze kuracje.
Antybiotyk musi ciagle krazyc we krwi zeby do dziecka sie bakterie nieprzedostaly dlatego cuagle,nawet chciala mi do 3x na dobe zwiekszyc,ale po chwili stwierdzila ze 2x wystarczy.
to jest ból skóry!!!
Dostalam na poczatku Nystatyne od lekarza i teraz nic nie mowil,ze cos wiecej trzeba...
Przy długotrwałej antybiotykoterapii należy przyjmowac probiotyki na przewód pokarmowy ale i na drogi rodne gdyż dochodzi do wyjałowienia organizmu i nasze drogi rodne są bardziej podatne na infekcje grzybicze
ściekłam się bo zrobiłam pranie, nowiusieńki kocyk i kombinezon- nie nadaje się :(
a mi coś dziś brzuch za często twardnieje i boli jak przy @,
musiałaś w złej temp. wyprać;/ jak tak zrobiłam przy pierwszej ciąży;/ straciły swój welur;/ że tak powiem...
oddaj mi to twardnienie - ja się pomęczę, połóż się...
wczoraj w wannie leżałam 2 h, potem wieczorem jeszcze godzinkę... krzyczę z wody do mojego ( wieszał firanki) "zimno mi się robi ( chodziło mi o opryszczkę na ustach) a on na to " to dopuść sobie wody" ;p heheh
czyli nie ma szans, że będzie lepiej po prasowaniu?! :(
fuck, ale w niższej się już nie da...
Mam pytanko, jak radzicie sobie z twardnieniem brzuszka, bo mnie to dopadło, ale na szczęście zdarza się bardzo rzadko
dowiedzialam sie, ze mam miednice stworzona do rodzenia, nawet posladkowo :) a dzieciaczek maly i dlugi. I dwa - nakrecilam sie pozytywnie na porod, nie moge sie juz doczekac :))) Widok tych wszystkich malych fafelkow mnie totalnie rozczulil :)
A ja mam lepsze - wypisuja mnie dzisiaj :))))
Genia za Twoją wizytę też zaciskam kciuki!
a co jednak dają jakieś leki przed?? co ma na celu ten antybiotyk?
że za jakiś czas będę musiała powtórzyć badanie w kierunku GBS,
Jestem już po ktg. Ktg dobrze, skurczów macicy nadal brak. Na paciorkowca dr przepisał antybiotyk w tabletkach, który mam łykać dwa razy dziennie. Nie wiem jaka to nazwa bo nie rozczytam na recepcie a dopiero wieczorem bądź jutro wykupię...
Cobraczek - ale dobre wiadomosci :)
Cobraczku- świetne wieści!:) Welcome back:)
Gieniu, bez obaw, patyczkiem pobierają wymaz z piczki więc nie boli!
a patrzyłaś na metkę - może trzeba było prać ręcznie ??
A ja mam lepsze - wypisuja mnie dzisiaj :))))
i z buta do lekarza ;]
ja to z buta jedynie do samochodu się przemieszczam, zero kondycji i siły :P