Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ej, Gienia, ale nie denerwuj się, wiesz, że i tak Cię lubimy :DDDD
Czemu popierdzieliło męża? Mój też ma prawko na moto :D

Sliwson - ale takich debili jest mało, co popierdzielają. I niestety wyrabiają złą opinię tym, co jeżdżą normalnie. To tak jak z kibicami piłki nożnej - debili nie jest za wielu, ale robią złą opinię tym normalnym... Najlepiej to widać na zlotach motocyklistów - takich "kozaków" to jest może 1, 2 procent...

a ja sama bym chciała zrobić, ale wiem, że to mało realne
no bo on chce motor taki z przyczepka zeby nas wozic haha
i wczorja powiedział że szyjka trzyma, ale w każdej chwili może popuścić...
Motocyklista spowodował wypadek w którym zginęła dwójka moich bliskich przyjaciół... ;-(
Illian, a czemu mało realne? Ja bym chciała, ale się boję :DDD
czyli dokładnie w moje imieniny :D

Więc też nie ma co panikować.Gorzej jak nie rusza się wcale.. Wtedy jak najbardziej trzeba to szybko sprawdzić.
Looz. Nikt tu nie chce dla Ciebie zle ani nic. Poza tym poród trzeba liczyć +/- dwa tygodnie
Więc akurat u mnie to,że przenosiłam tydzień też nie było niczym nadzwyczajnym ;)
Heh, a ja leżałam z dziewczyną, która 12 dni już miała przenoszone i na luzie rodziła :DDD Podziwiałam ją, naprawdę... Ale ona miała fajne podejście, że jak mały będzie gotowy, to wyjdzie - a nic złego się nie działo, łożysko się nie starzało, więc...

ale wiem, ze to tylko dzięki Wam! Bo mam setki pytań i wątpliwosci - ale zanim zapytam - to Wy juz odpowiecie
. Tak to sobie wsuniesz japonki, zarzucisz tunike, i mkniesz jak na skrzydłach.
.
.Silwson, ciesz się ze w lecie rodzisz. Wyobrażasz sobie ubierania zimowych butów z taaakim brzuchem?. Tak to sobie wsuniesz japonki, zarzucisz tunike, i mkniesz jak na skrzydłach.
.

To ja jutro dzwonię umówić się na usg 3D :P W ogóle ile u Was kosztuje takie badanie? Chcę się zorientować, czy nie przepłacę :)

wielgosz fajnie że sobie zaplanowałaś poród na lato, u mnie zaplanował to Najwyższy, uczył mnie pokory przez 10 m-cy

Ooo to u mnie 280 zł, chyba, że coś się zmieniło.

a może uda się w ten sam dzień lipca?

sliwson a jak się nazywa twój doktor?

no tak to faktycznie jedna z warszawskich sław:)

a on pracuje w którymś ze szpitali?

Kwiecień- maj jest chyba najfajniejszy na poród właśnie z takich powodów, jakie wymieniła Gilese.