Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ej, Gienia, ale nie denerwuj się, wiesz, że i tak Cię lubimy :DDDD
Czemu popierdzieliło męża? Mój też ma prawko na moto :D
Sliwson - ale takich debili jest mało, co popierdzielają. I niestety wyrabiają złą opinię tym, co jeżdżą normalnie. To tak jak z kibicami piłki nożnej - debili nie jest za wielu, ale robią złą opinię tym normalnym... Najlepiej to widać na zlotach motocyklistów - takich "kozaków" to jest może 1, 2 procent...
a ja sama bym chciała zrobić, ale wiem, że to mało realne
no bo on chce motor taki z przyczepka zeby nas wozic haha
i wczorja powiedział że szyjka trzyma, ale w każdej chwili może popuścić...
Motocyklista spowodował wypadek w którym zginęła dwójka moich bliskich przyjaciół... ;-(
Illian, a czemu mało realne? Ja bym chciała, ale się boję :DDD
czyli dokładnie w moje imieniny :D
Heh, a ja leżałam z dziewczyną, która 12 dni już miała przenoszone i na luzie rodziła :DDD Podziwiałam ją, naprawdę... Ale ona miała fajne podejście, że jak mały będzie gotowy, to wyjdzie - a nic złego się nie działo, łożysko się nie starzało, więc...
Silwson, ciesz się ze w lecie rodzisz. Wyobrażasz sobie ubierania zimowych butów z taaakim brzuchem?. Tak to sobie wsuniesz japonki, zarzucisz tunike, i mkniesz jak na skrzydłach.
.
To ja jutro dzwonię umówić się na usg 3D :P W ogóle ile u Was kosztuje takie badanie? Chcę się zorientować, czy nie przepłacę :)
wielgosz fajnie że sobie zaplanowałaś poród na lato, u mnie zaplanował to Najwyższy, uczył mnie pokory przez 10 m-cy
Ooo to u mnie 280 zł, chyba, że coś się zmieniło.
a może uda się w ten sam dzień lipca?
sliwson a jak się nazywa twój doktor?
no tak to faktycznie jedna z warszawskich sław:)
a on pracuje w którymś ze szpitali?
Kwiecień- maj jest chyba najfajniejszy na poród właśnie z takich powodów, jakie wymieniła Gilese.