Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
troszkę głupie pytanie...ale prawda jest taka - mi nie założyli na wstępie na IP wenflonu, ale co z tego jak i tak bardzo szybko okazał się konieczny - przy cukrzycy ciążowej w momencie rozpoczęcia porodu tak bardzo spadł mi cukier, że byłam cały poród podpięta dożylnie do glukozy - weszły dwa worki !!!! i co miałam zrobić ??
Chyba wiaodmo,ze zadna z nas tam nie siedziala i nie krzyczaja ''ja chce wenflon'',prawda?
O matko Chyba wiadomo,ze zadna z nas tam nie siedziala i nie krzyczaja ''ja chce wenflon'',prawda?
Haha, Cobraczek, ja raz na dzień dobry poprosiłam :DDDDD Bo chcieli mi podać dożylnie leki, wiec się spytałam, czy będą potem robić jakieś kroplówki - odpowiedź "no jeszcze nie wiadomo", no to od razu spytałam, czy zamiast tego mogą mi wenflon założyć, bo boję się kilku wkłuć. No i założyli, a potem dostawałam jeszcze kilkakrotnie leki...
No cóż, większość jednak wypowiedzi pozwala sugerować, że tak właśnie jest
a poza tym któraś już dobrze napisała, że tyle razy mamy w ciąży robione różne badania krwi, że jedno wkłucie więcej nie powinno mieć aż takiego znaczenia....a już nie mówię o tych z cukrzycą ciążową - ja kłuję sobie palce 6 razy dziennie a jakbym dostała insulinę to w sumie będzie 6 razy cukier + 4 razy insulina czyli 10 razy na dobę !!!!
hydrozagadka: No cóż, większość jednak wypowiedzi pozwala sugerować, że tak właśnie jest
Nie no nieprzesadzalaby z tym tak bardzo.
Sliwson - przepięknie wygląda! Nasza trochę podobnie, te same fotele są :))) Tylko na Żelazną tak cholernie trudno się dostać :(
a poza tym któraś już dobrze napisała, że tyle razy mamy w ciąży robione różne badania krwi, że jedno wkłucie więcej nie powinno mieć aż takiego znaczenia....a już nie mówię o tych z cukrzycą ciążową - ja kłuję sobie palce 6 razy dziennie a jakbym dostała insulinę to w sumie będzie 6 razy cukier + 4 razy insulina czyli 10 razy na dobę !!!!
sliwson ciekawe czy tym razem w projekcie sal porodowych umieścili toalety, bo to niestety był minus św zofii
ej no jasne, że tak - co to w ogóle za ton czy "przyjmuje do wiadomości" ???????? nic złego nie powiedziałam, bo chyba Tobie też robią rutynowe badania w ciąży ??!?!?!?!
Ale przyjmujesz do wiadomości, że ty to ty, a ja to ja? I mogę mieć całkowicie odmienne podejście?
Odniosłam wrażenie, że to Tobie ciężko jest zaakceptować odmienne zdanie...
Wiesz, to nie ja stosuję setki wykrzykników w każdej wypowiedzi na temat
Ale każda z nas od samego początku wypowiada się w swoim imieniu. Pisze o swoich odczuciach i ze swojej perspektywy.
sliwson mnie bardziej wkurzało że ja to się jeszcze mieściłam do kibelka ale mój stojak do oxy musiał zostać już na zewnątrz. Ale czy to znaczy że poprzednie sale porodowe już nie działają czy jest ich więcej.
To już lepsze dla mnie Piaseczno...
Ja Kasiek nie : ) mam najlepszą lekarkę u siebie i nie zamienię jej na żadne spa : )
rodziłam i będę rodzic w Żeromskim. A ty?
Ja jestem z KRK :
Kasiek, no co Ty, złe towarzycho? ;))))
A dziś na obiad u mnie ziemniaczki pieczone w piekarniku, jajko sadzone i kefir, mimo iż ja nie muszę trzymać postu i moja córka też nie to solidaryzujemy się z mężem