Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Asia - z jaką pielęgniarką?

I tak bez badań Ci globulki przepisał?
Myślę, że powinnaś pomyśleć o zmianie lekarza.
Myślę, że powinnaś pomyśleć o zmianie lekarza.
a poza tym poszłabym zrobić gdzieś dodatkowo dokładne USG połówkowe....lekarz powinien ocenić nie tylko główkę i kość udową, ale tak jak dziewczyny piszą, dokładnie zbadać serduszko i inne narządy, u mnie była też badana główka w środku, łożysko.
ok , dzięki . Myślałam że przed porodem też jest do czegoś potrzebna
No to nie wiem, zobaczymy co będzie za miesiąc

A Wy nadal o wenflonie;P

A ze wzrokiem to szkoda gadać Byłam ślepa jak kret.. teraz jest nieco lepiej,ale z oddali nie widzę prawie nic :) I urodziłam naturalnie. Będzie dobrze :))

Katarzynah,ja pod koniec ciąży miałam drętwienie prawej ręki.Po porodzie przeszło.A ze wzrokiem to szkoda gadaćByłam ślepa jak kret.. teraz jest nieco lepiej,ale z oddali nie widzę prawie nic :) I urodziłam naturalnie. Będzie dobrze :))

! Wystraszyłam się wtedy ale po około godzinie przeszło.
Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze, i że urodzę naturalnie bo obawiam się cesarki ze względu na to, że boję się tego, że nie będę mogła karmić piersią.
Na poprzednich stronach o tym pisałyśmy , dziewczyny nie korzystają z położnych przed porodem . Później przychodzi sprawdzać czy wszystko ok i goi się poprawanie
Myślalam, że wizyta przed porodem jest konieczna np. ze względu na to, że położna pomierzy miednicę, itp. czy dlatego, że generalnie tzw. badanie położnicze musi być przed porodem... Może zmyliły mnie te rubryczki w karcie ciąży odnośnie takiego badania właśnie...
) ale nie wiem skąd na to pieniądze by wziął