Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
My teraz Kasiu mieszkamy na Krzywoustego, niedaleko CH Korona i Zakrzów to najbliżej. W sobotę pojedziemy bo torbę chciałabym w pierwszej kolejności spakować, a reszta to częściowo przez net, a częściowo osobiście w sklepie (i na pewno skorzystam z tego sklepu Askot) ale to dopiero 6-7 marca bo auto Piotr odbierze od mechanika, a zostawiliśmy je w Bolesławcu u mojego kuzyna więc trzeba pojechać po nie pociągiem. Ach, cieszy mnie ta perspektywa, że ostatnio raz pociągiem będziemy jechać.
Kurde jak tak dalej pojdzie to będę wyglądać jak hipcio.
Hi, hi, Braniborska to blisko Ziemovita gdzie chodzę do laboratorium, a Sztabowa to rzut beretem od przychodni gdzie chodzę do gina, a prosto do Zakrzowa mam autobus spod bloku.My teraz Kasiu mieszkamy na Krzywoustego, niedaleko CH Korona i Zakrzów to najbliżej.
a w ich czasach nie było więc niech się nie wychylają:D:D

no ale w odpowiedzi naprawdę mocno popękałam... miałam założone 4 szwy,
i ja się w sumie tylko tego obawiam
ale cztery szwy to raczej nie popękałaś tak mocno, tylko widocznie długo ci się goiło. Mocno to jak rozumiem, że są przypadki kiedy dziewczyny mają po kilkanaście szwów w tym w środku też...to dopiero musi być masakrai ja się w sumie tylko tego obawiam

po kilkanaście szwów w tym w środku też
no ale w odpowiedzi naprawdę mocno popękałam... miałam założone 4 szwy, 2 tyg ledwo siedziałam na tyłku, więc nie wiem co gorsze,
dobra położna wie, że w kluczowym momencie trzeba parcie powstrzymywać, a nie przeć z całych sił.
Kochana w środku też miałam założone i wiem jaki to ból, mimo znieczulenia i tak czułam, na szczęście wszystkie szwy były rozpuszczalne bo nikomu bym się tam nie dała zajzeć więcej. Dlatego z decyzją o kolejnym dziecku czekałam tyle lat.. tzn. Julcia ma teraz 6 skończone. Niby są większe różnice, ale ja zawsze myślałam żeby różnica była między dziećmi 3 latka, ale jakoś się zdecydować nie mogłam do tej pory

zyje tylko nadzieja,ze przez moja waska miednice nie bede miala zadnych problemow z podorem naturalnym
To, jak miednica wygląda z zewnątrz też nie ma kluczowego znaczenia - przed porodem czeka Cię pomiar miednicy, który ustali czy faktycznie jest się czym martwić
Muszę Ci w ogóle też przekazać mój numer telefonu, żebym mogła się z Tobą kontaktować, m .in. Tobie dałabym znać jak u mnie sytuacja gdy zacznę rodzić. Jeśli się zgodzisz na wymianę numerów. To mój mail, może napisz do mnie, a ja odeślę Ci mój nr. [usunęłam] - odezwij się proszę na tego maila...

Niech ktoś mnie kopnie w dupę i postawi do pionu :)

Mnie najprawdopodobniej ciecie/pekniecie krocza ominie ale za to bede sie zmagac z cieciem po cc.. Mysle, ze obydwie rany sa bolesne... Coz, nikt nie mowil, ze bedzie lekko!

a ja od 2 dni borykam się z jakimś uporczywym kryzysem ---> strachem związanym z poronieniem :/ Zaczęłam się bać... N
) będzie dobrze!!!! już niedługo, najfajniejszy czas ciąży nadchodzi :D

dziękuję, zamkną mnie i za kratami urodzę ale to będzie morderstwo w afekcie :D
--

a ja jem za ''dziesięciu'' a jak widzą że jem to gadają że za dużo jem;/ a ja jem normalnie jak zwykle;/ wrrr