Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kurde jak tak dalej pojdzie to będę wyglądać jak hipcio.
Hi, hi, Braniborska to blisko Ziemovita gdzie chodzę do laboratorium, a Sztabowa to rzut beretem od przychodni gdzie chodzę do gina, a prosto do Zakrzowa mam autobus spod bloku. My teraz Kasiu mieszkamy na Krzywoustego, niedaleko CH Korona i Zakrzów to najbliżej.
a w ich czasach nie było więc niech się nie wychylają:D:D
no ale w odpowiedzi naprawdę mocno popękałam... miałam założone 4 szwy,
ale cztery szwy to raczej nie popękałaś tak mocno, tylko widocznie długo ci się goiło. Mocno to jak rozumiem, że są przypadki kiedy dziewczyny mają po kilkanaście szwów w tym w środku też...to dopiero musi być masakra i ja się w sumie tylko tego obawiam
po kilkanaście szwów w tym w środku też
no ale w odpowiedzi naprawdę mocno popękałam... miałam założone 4 szwy, 2 tyg ledwo siedziałam na tyłku, więc nie wiem co gorsze,
dobra położna wie, że w kluczowym momencie trzeba parcie powstrzymywać, a nie przeć z całych sił.
Kochana w środku też miałam założone i wiem jaki to ból, mimo znieczulenia i tak czułam, na szczęście wszystkie szwy były rozpuszczalne bo nikomu bym się tam nie dała zajzeć więcej. Dlatego z decyzją o kolejnym dziecku czekałam tyle lat.. tzn. Julcia ma teraz 6 skończone. Niby są większe różnice, ale ja zawsze myślałam żeby różnica była między dziećmi 3 latka, ale jakoś się zdecydować nie mogłam do tej pory
zyje tylko nadzieja,ze przez moja waska miednice nie bede miala zadnych problemow z podorem naturalnym
To, jak miednica wygląda z zewnątrz też nie ma kluczowego znaczenia - przed porodem czeka Cię pomiar miednicy, który ustali czy faktycznie jest się czym martwić
Niech ktoś mnie kopnie w dupę i postawi do pionu :)
Mnie najprawdopodobniej ciecie/pekniecie krocza ominie ale za to bede sie zmagac z cieciem po cc.. Mysle, ze obydwie rany sa bolesne... Coz, nikt nie mowil, ze bedzie lekko!
a ja od 2 dni borykam się z jakimś uporczywym kryzysem ---> strachem związanym z poronieniem :/ Zaczęłam się bać... N
dziękuję, zamkną mnie i za kratami urodzę ale to będzie morderstwo w afekcie :D
--
a ja jem za ''dziesięciu'' a jak widzą że jem to gadają że za dużo jem;/ a ja jem normalnie jak zwykle;/ wrrr