Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Flavia jaki wózeczek kupiliście?
gdy my kupilismy wozek i to byl chyba 31tc u mnie to ja bylam tak podekscytowana, ze mala to chciala mi pepkiem wyjsc tak mi buszowala po brzuchu z radosci... Pozniej wozek jeszcze 2 dni stal u nas w pokoju i tak na niego patrzylam i nie moglam sie cory doczekac
Niestety nie wyjdę stąd już w dwupaku i wygląda na to, że trochę namieszam na liście... póki co leżymy, rośniemy i czekamy...
Wrzucę listę, to może się coś ruszy
Dziewczyny z czołówki liczę na Was;) Pogoda już piękna;) Można pokusić się o spacerki z wózkiem;)
Mieliśmy dziś usg, lekarz bardzo dobry się na obchodzie trafił,
Dzisiaj plamienia brak,
flavia fajne te wózki są, ja powoli zaczynam rozglądać się za podwójnym,ale wszystkie wydają mi się jakieś ogromne :(
illan a nie brakuje ci tygodnia do "nie wcześniaka" ??? bo to się liczy skończone tygodnie a ty masz wg suwaczka skończonych 36tc ??
Illian, gratki, ale w szpitalach ciąża donoszona liczy się od 36t6d
na mnie nie macie na razie co liczyc, nie mam zadnych oznak nawet przepowiadajacych... Za to teraz jestem w tak bojowym nastroju ze bym rozszarpala kazdego co by probowal cos mi zrobic na przekor...
Sobie nadal moge chciec urodzic ale to nie ode mnie zalezy...
Mowie wam jestem wsciekla o wszystko
ale śpiochy!!!!!
EDIT: jednak doczytałam na stronie o wcześniakach, że ma być skończone 37 tygodni :(( no to czekam do piątku z porodem
madzinka83: Flavia jaki wózeczek kupiliście?
mutsy urbanrider'a:)
A pamietacie jak mowilam ze powiedzialam mezowi ze teraz ma byc sex co noc... Zebym juz nie musiala do tego gina isc I lipa tydzien minal i nic i jak tu nie chodzic w bojowym nastroju
ciekawe co przyniesie dzisiejszy dzien
poczekaj troche i zmierz jeszcze raz... A nie denerwujesz sie czyms? Moze polez i odpocznij ;)
ja jak przed ciaza mialam zawsze niskie cisnienie ale na mnie normalne w granicach 100... To teraz mam idealne ksiazkowe...
Sliwson, a przynajmniej dobre to jedzenie? :DDD