Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja mam ostatnio bardzo duzo wodnistego bialego sluzu...
Ja dostałam wczoraj waniliowe lody ze świeżymi truskawkami od męża, do filmu:))) Cudnie mi było ale dziś mi się już truskawek nie chce:P
Slodko jesc lody przyniesione od meza,matko moj wroci dopiero 8 marca a ja wtedy akurat egzamin na prawko bede miecMam nadzieje,ze w koncu zdamPrzydaloby sie Juz tesknie za nim Mam nadzieje,ze szybko zleci
W pierwszej ciąży pierwsze bardzo delikatne muśnięcia pojawiły się około 17-18tc. Teraz już około 16tc.
a no jest baardzo płytki, mogę Ci cyknąć fotę z jakąś wodą mineralna, czy czymś dla porównania :) dla mnie koszyk nie był priorytetem, najwiekszy problem był z kółkami tym się głównie kierowałam:) zakupy, jak już zacznę robić ja, to sobie coś wymyśle.
jak tam wam idzie picie herbaty z liści malin? słyszałam też o wiesiołku... że przyśpiesza poród niby :)
Gin mówi, że nie zdziwi się, jak w tym tygodniu akcja się zacznie.
rozumiem, że da się do tego przyzwyczaić, ale ja tak się uzależniam od ludzi, że nie wyrobiłabym!
Kochana, to nie jest tak, że da się przyzwyczaić... ja jestem ogromny pieszczoch i potrzebuję faceta na co dzień...
czop odszedł już chyba jakiś czas temu niezauważalnie, bo go nie ma.
ciężko jest ohydna i jedną dziennie to góra....
One podobno nie przyśpieszają porodu,tylko mają na celu szybszy i mniej bolesny poród :))
To jest możliwe, że czopa nie ma a wody nadal nie odeszły?! Jak to jest?
To jest możliwe, że czopa nie ma a wody nadal nie odeszły?! Jak to jest? To mnie powiem przeraża bo ja mam dodatni GBS czyli paciorkowiec i wiem, że jak wody odejdą to szybko do szpitala bo trzeba antybiotyk podać ale jak czop odejdzie niepostrzeżenie a wody dalej zostaną to w ten sposób przecież może ten pacior przejść do maluszka??!!
Gienia, mogę Cię wziąć - zmieścisz się w walizkę?
Ale jak przenoszę to wiesz, że siedzisz tam ze mną? :DDD
eeee, Gienia, nie wymiękaj teraz ;)
Flavia, może się tak zdarzyć, w końcu od 32 tyg lekarz mnie straszy, że nie donoszę ;))))
Genia teraz sie migasz?! heheh nie dziwie Ci sie, nie usiedziałabyś w jednym miejscu, co?!
Gienia, ale no weeeeź, w walizce fajnie, a nam będzie raźniej ;)))
the fragile- no prosze jak twoj maluszek cie zalatwil wypchnal sobie czop dla niepoznaki, tylko zeby nie zrobil rownie szybkiej akcji porodowej bo jeszcze do szpitala nie zdazycie dojechac.
gienia a przesuniesz sie troche w tej walizce dla mnie to tez bym sie zaczepila ;)