Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
21 chłopców i 16 dziewczynek na liście:)
Flavia nie martw się, jakby co to wasz nowy wózeczek też dla chłopczyka będzie pasowa
na pewno to się dowiesz dopiero jak urodzisz hehehe
Teorka, nie strasz mnie.
ANCIA ale byłaś w lekkim szoku jak powiedzieli, że synuś ?
czy jednak miałaś jakieś myśli, że tak może być właśnie ? :)
no i tak żyłam z Franusiem w brzuchu aż do 26 t.c kiedy nagle gin stwierdził, że pindola nie ma a za to piękny hamburger między nogami
Dziewczyny, znalazłam ostatnio bardzo fajny blog z modą dziecięcą. Są piękne rzeczy - szczególnie dla dziewczynek.
Zobaczcie sobie na fb jakie cudne rzeczy robią:
Ale cudeńka:)))
Większość faktycznie dla dziewczynek no i ciekawe jakie ceny...
Oliwka okazała się przeslicznym Adriankiem:))
Slysze jak wiekszosc z was pisze,ze chodzi na ktg a czy to jest jakis nowy wymog?Pytam bo ja w ciazy z Emila nigdy nie mialam ktg ,dopiero na porodowce podlaczyli....
--
u nas jak na złość w najbliższej galerii nie ma h&m
Sliwson, ale byłby numer :) Tylko chłopaki musieliby mieć urodziny tego samego dnia? :D
Może wytnie bratu taki numer ;)))
U nas jest jeden dzień różnicy (06.09 i 07.09) i tak jest chyba fajniej dla maluchów, bo jednak każdy ma osobno swoje święto. Ale wspólne urodziny to prawie jak bliźniaki
taaa, a pamiętasz moje USG? to z wielkim pindolem?
Dziewczyny, czy badanie HBs jest badaniem refundowanym przez NFZ czy podobnie jak GBs jest odpłatne? Nie kumam zupełnie dlaczego moj ginekolog NIE chciał dać mi skierowania na HBs, chociaż wyraźnie oświadczyłam mu, że w szpitalu, w którym zamierzam rodzić wynik tego badania jest wymagany po zgłoszeniu się do porodu...
Ja się dziwię, że piszesz, że GBS jest płatny bo wiem, że szpital wymagają tego badania do porodu - w każdym razie w KRK.
Badanie w kierunku GBS nie jest refundowane przez NFZ, ale często lokalnie samorządy wykładają kasę na te badania dla ciężarnych - tak jest u mnie, powiat je finansuje już od paru lat dla swoich mieszkanek i dzięki temu mogę je wykonać bez opłat.
A HBs? Jest refundowane?