Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Możliwe, że mnie jajnik napierdziela? szczerze powiedziawszy to nawet dokładnie nie wiem, gdzie teraz one są
Mi kiedys polozna mowila, ze jak sa skurcze to warto wziac ciepla kapiel. Porodowe wtedy przyspieszaja, a te przepowiadajace slabna.--
Mi kiedys polozna mowila, ze jak sa skurcze to warto wziac ciepla kapiel. Porodowe wtedy przyspieszaja, a te przepowiadajace slabna.
to i ja wrzucę siusiaka z usg z 17tc
gdzieś czytałam, że do 21tc dziewczynka też ma coś na kształt siusiaka, poznaje się chłopca po jajeczkach :P
co raz częściej zastanawiam się czy moja Łucja to nie Bruno?!
biri jak leżałam na patologi to jedna dziewczyna wróciła ze spaceru, spóźniła się na wieczorny obchód, siedziałam wtedy z moim na korytarzu jak powiedziała położnej że jej brzuch twardnieje tak co 8-7 min, chodziła normalnie nie skarżyła się na ostry ból. zbadali jej szyjke- 4cm rozwarcie, biegiem na porodówkę ;] także nie musi bardzo boleć.
jeśli się zaczęło, to tzrymam kciuki, żeby przed 24 sie skończyło:)
kurcze dziewczyny piękne te wasze siusiaki
Generalnie słyszałam, że częściej pomyłki na usg zdarzają sie własnie w tę strone - ze mówią iż to dziewczynka, a potem okazuje sie, ze chłopak, tylko susiaka schował na usg ;-) Chociaż przypadek TEORKi nieco przeczy tej tezie
Witam Was serdecznie,
Postanowilam zalozyc nowy wątek dla świezo zaciazonych, bowiem sama tułam sie miedzy watkami a Przyszle Mamusie to juz wyzsza szkola jazdy a i tematy istotne z punktu widzenia zblizajacego sie porodu.
Zapytam Was na początek o Wasze pomysły na dbanie o siebie... Czy korzystacie ze wszystkich kosmetykow jakich uzywalyscie wczesniej czy wprowadziłyście jakieś ograniczenia...?
POST PRZENIESIONY NA SKUTEK POŁĄCZENIA WĄTKÓW (PIERWOTNY TYTUŁ: PIERWSZY TRYMESTR).
Moderator
Ale to nie przeszkadzało im doradzić tym "nowym". I co, po pierwszym trym trzeba przenieść się na inny wątek?
kiedy się przenosić na wątek z I trym na II? W którym tygodniu? W ukończonym? Rozpoczętym? Branym z 28dni z karty ciąży, czy liczonym przez ginów - dwie różne rzeczy...