Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co myslicie o 6-godzinnej podrozy autem na przelomie 34 i 35 tc? Moja polozna nie widzi problemu po zajrzeniu do moich papierow ale ja sie ciagle zastanawiam. 1.5 godziny autem, potem 2 h prom i na koniec 3 g autem. Na promie mozna chodzic oczywiscie, cos zjesc itd.
A mnie takie auta to już od dawna kusiły... Dają poczucie bezpieczeństwa i podoba mi się - taka mała kobietka i taaakie duże autko
Hej dziewczyny! Co myslicie o 6-godzinnej podrozy autem na przelomie 34 i 35 tc? Moja polozna nie widzi problemu po zajrzeniu do moich papierow ale ja sie ciagle zastanawiam. 1.5 godziny autem, potem 2 h prom i na koniec 3 g autem. Na promie mozna chodzic oczywiscie, cos zjesc itd. Jechalabym jutro i wracala w niedziele. I nie prowadzilabym auta ale jako pasazer. Kusi mnie zrobienie ostatnich zakupow bo tak to narzeczonego z lista wysylam.... Mieszkamy w Danii a w Polsce chcialabym pare rzeczy kupic. Co myslicie??
Biedronko, a może lepiej pójść do lekarza, niech obejrzy Cię w środku. Tu mam na myśli szyjkę - jaki jej stan..
to widzę, że mamy podobne upodobania....
Biedronko, a może lepiej pójść do lekarza, niech obejrzy Cię w środku. Tu mam na myśli szyjkę - jaki jej stan...
A mnie wczoraj przy wstawaniu z łóżka, coś tak za bolało w lewym dole brzucha, że przez 10 minut ruszyć się nie mogłam, aż mąż się przeraził...
Gorzej gdyby mial byc twardy jak kamien...
podobno fajne autka tylko paliwko to one tez ladnie pochlaniaja
bo to jest czas kiedy jeszcze nie czuję się ruchów samopoczucie jest lepsze i coś trzeba sobie znaleść! spokojnie:)
--
Ja mam termin na 18 sierpnia
Nawet gdybym miała do dyspozycji 300 tys. zł. to w pierwszej kolejności kupilibyśmy większe mieszkanie albo zaczęlibyśmy budowę domu.
Ja brzusio tez mam mieciutki jeszcze :P nie ma kogo do narzekania to ja ponarzekam...od wczoraj tak mnie w pipce kluje, ze to jest porazka jakas, mam luteine dopochwowo, ale lekarz kazal mi ja wziac dopiero jak mnie brzuch bedzie bolal, i nie wiem czy sobie ja zaaplikowac czy po prostu przeczekac az mnie piczka kluc przestanie?... poradzcie cosik--
a na co Ci przepisał ta luteine?! na ból brzucha?
Wczoraj ginka zapytała mnie o częstotliwość ruchów w ciągu dnia, a ja zrobiłam wielkie oczy i mówię, że nic jeszcze nie czuję. Dodam, że mam skończony 18 tydzień.
truskaweczki ze smietanka,mniamm :P