Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nessie: z tej okazji postanowilam kupic sobie nowe firanki... ! :DJa ostatnio wyprałam firanki ... i stwierdziłam, że ich nie dopiorę i trzeba nowe kupić --
jej, flavia ale Cie pilnują :D Aż miło :D
sliwson, może to rwa kulszowa?
Sliwson, bolało mnie trochę jak kręgosłup, na wysokości nerek z obu stron, ale z jednej ból był dominujący - taki, że jak był szczyt bólu to nie byłam w stanie oddychać ani się poruszyć, bo bym zemdlała... I nie mogłam prawej nogi podnieść do góry, nawet kawałeczek - ta nerka była w gorszym stanie... Na ogół to jest prawa nerka, bo macica ma tendencję do prawoskrętu...
Zapomialam sie pochwalic ze Pati od 6rano ak szalala ze caly brzuch chodzil i ciezko bylo sprawdzic jej puls, ale ma w normie ok 155.
śliwson a połóż się na płasko na plecach i spróbuj podnieść wyprostowaną nogę do góry.Może ci bejbe uciska nerw
Dobrze, że to nie to Sliwson, serio, nikomu takiego bólu nie życzę :(
No to zaczęłam przeciekać duuużo tego, ale pozostawia białe ślady, bezzapachowe, nic mnie nie swędzi więc chyba nic strasznego
Ja od paru dni też, taki chyba urok tego czasu ciąży... Bo w sumie jesteśmy wszystkie na ten sam termin. No to zaczęłam przeciekać duuużo tego, ale pozostawia białe ślady, bezzapachowe, nic mnie nie swędzi więc chyba nic strasznego
To przeciez niemozliwe zeby juz mógł odrobinę urosnąć.., prawda...? A moze to przez Duphaston ktory biore od dwoch dni..?
to Ci pewnie brzuszek i piersi rosną :))) aaaaaaaaaaaaaa zadrapie sie, brzuch i sutki