Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
widzicie Kasia ma klopot z cisnieniem dopiero nankoncu a ja mam juz teraz.tez lykam dopegyt ciekawe czy pomoze
Ja od samiutkiego początku ciąży, dokładnie od dnia po transferze miałam remont w mieszkaniu pod nami (burzenie ścian przez 5 tygodni), jak tylko skończyli to zaczęli nad nami, a jak już tam się mieli ku końcowi, to na naszym piętrze w mieszkaniu naprzeciwko... Ten ostatni to jakiś hardcore, bo nikomu nie powiedzieli, nie wywiesili nawet kartki i nie zabezpieczyli drzwi, po czym zaczęli burzyć ściany, więc zanim się zorientowaliśmy, to wszystko w naszym domu było białe... Nawet do szaf się wdarło... Tak więc ja na remonty jestem uczulona. Kasiu, tu jest problem, u nas byl przez tydzien a u nich burzenie sciany przenoszenie calej instalizacji... Juz 2 tyg sie z tym pieprza, ale podobno juz finiszuja.
A moje male ADHD wczoraj przed snem wypuchalo raczke/ nozke w lewy bok a teraz w prawy, boje sie ze mi sie 'Paskudek' obroci na sam koniec...
Mój się odwrócił w 35 tygodniu chyba, ale wcześniej był spokojny, więc to była taka nagła rewolta :D
I po tym wyczynie dopiero zaczął buszować ile wlezie....
Tak więc ja na remonty jestem uczulona.
Trwało to całą wiosnę (skończyli dosłownie 3 dni przed moim porodem).
w dodatku brzuchol mam wielki jak nie wiem co....
Ostatnio nawet dziewczyny o tym rozprawiały.. Podobno to normalne. Dziewczyny mam do Was pytanie - jak Młody zaczyna się ruszać to czasami czuje w brzuchu takie ruchy jakby się szczeniak z wody otrzepywal i zastanawiam się co to może byc ? Mialyscie tak ? :)
Mariamateria, no pokazuj w końcu w galerii brzuszek swój bo chyba jeszcze nie pokazywałaś?!
a mi się chce CZEKOLADY NADZIEWANEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skoro już tak jesteśmy przy temacie piersi to mi okropnie sutki wysychają ;< Łuszczą sie doslownie ! Nie wiem czemu
nie sprawdzałam medeli czy lepiej się nią smaruje, bo cena mi się nie podobała.