Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to co dzisiaj pamiętam z mojego snu to ja przy barze ze szklanką redbula z wódką w jednej ręce i papierosem w drugiej. Potem w tym śnie się przejmowałam, że red bull może zaszkodzić maluszkowi...
O mało nie zwymiotowałam ... A ciągle tylko w ustach czułam ten gorzki smak pysznego piwa... Aż w końcu umoczyłam usta w piwie Wojtka aby tylko poczuć smak delikatnie i przeszło całkowicie :D Juz mi się nawet piwo nie śni :D
Ja raczej za wódką nie tęsknię ...
) taki przesłodki, taki piękny że aż dech zapierało i na mój widok tak sie śmiał/a od urodzenia, ze to aż niezwykle było - i mówie do mojego męża "a dziewczyny na forum to mówiły, ze maluszki dopiero później sie tak śmieja a nie od urodzenia - zobacz nasze dziecko jest jakies chyba wybitnie zdolne" 
JESTEM ZAKOCHANA
. Co do piwa... ja uwielbiam piwooo i mój M też i też mamy piwa pełno w lodówce bo często szwagier wpada na piwko do nas, a mi tylko ślinka leci....
A najlepsze to że na urodziny dostałam IrishCream i niby jak ja to mam wypić? Śmiałam się do szwagra że chyba za rok...

hej.wczoraj debatowalam o cisnieniu a dzis juz leze w szpitalu bo wczoraj zemdlalam.cisnienie nawet 90/60 o co kaman

cisnienie nawet 90/60 o co kaman

Sliwson, maluszek z tego Franka, ale ważne, że zdrowy:)

Oby we wtorek moja dzidzia tak nogi rozchylała

Nie wiem o co chodzi...

Można już którejś gratulować?

wypowiedzi Kakai sprzed doby wyświetlają mi się ciągle jako najświeższeu mnie tak samo :)

Wrzucam, może coś się ruszy, bo te 33 już mnie w tyłek kuje, podskoczyłabym wyżej :D

Fausti czy moge prosić o dopisanie do listy czerwinka termin porodu 18.08.2012Proszę, miejsce nr 46

te 33 już mnie w tyłek kuje, podskoczyłabym wyżej :D
niestety kilka z Was będzie mi musiało ustąpić miejsca w kolejce :Dbliźniętom ustępuję miejsca :)))