Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Cobraczek, ja miałam na czczo 55. Dostałam tylko zalecenie regularnego jedzenia, w razie jakby mi się słabo robiło, to muszę coś kalorycznego zjeść. Podobno lepsze to niż cukrzyca ciążowa.
a tak powaznie to my im pomidory a oni nam np brzoskwinie, winogron prosto z drzewka :))))
the fragile wpisz w googlach garden box to ci wyskoczy mnóstwo zdjęć.
cobraczku cukier godzinkę po jedzeniu 88 to jest ok....na pewno nie jest to oznaka hipoglikemii. Ja cukrzycowa mamuśka i dziś po śniadaniu miałam 78 !!! a poza tym to też zależy co zjadłaś ??
cobraczek - to nie od podwyzszonych leukocytow ma sie anemie tylko od za niskich erytrocytow.... A tak na marginesie zrob przeglad zabkow bo moze ci sie psuja... Dla pocieszenia powiem ci ze ja cala ciaze mialam podwyzszone leukocyty i ciagle rosly osiagnely nawet 26tys a norma do 10tys i wiesz co teraz mi spadly do 12tys... Bylam na to nawet w szpitalu ale uznali ze taka moja natura w ciazy bo zeby mam wyleczone a poza tym nic innego mi nie dolegalo... Powiem ci jedno nie przejmuj sie ... Mowie ci to ja hehe najwyzej troche cie gin pognebi z tego powodu jak mnie i do niczego w rezultacie nie dojdzie...