Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy ja na tym etapie powinnam je czuć non stop w mniejszym lub większym nasileniu??
le z kolei takie dziecko z ADHD daje Ci pewność, że wszystko ok
Sayuri od dnia kiedy dowiedzialas sie o ciazy do konca Twojego zycia bedziesz sobie zadawala lub zadawalas pytania czy.....
zarodek nie jest za maly,duzy,
czy dzidzia nie za malo,duzo sie rusza,
czy nie powinno moje dziecko zaczac juz chodzic,
czy nie powinno juz mowic....
czy zda mature ....itd....
Fajnie jest byc mama :))))))
Sayuri od dnia kiedy dowiedzialas sie o ciazy do konca Twojego zycia bedziesz sobie zadawala lub zadawalas pytania czy.....
zarodek nie jest za maly,duzy,
czy dzidzia nie za malo,duzo sie rusza,
czy nie powinno moje dziecko zaczac juz chodzic,
czy nie powinno juz mowic....
czy zda mature ....itd....
Czy ja na tym etapie powinnam je czuć non stop w mniejszym lub większym nasileniu??
oj nessi - ja tak będziesz co chwilka myśleć o tym, czy nie powinien raczkować, chodzić, mówić, malować itp. to zwariujesz !!!! Pamiętaj - nie porównuj nigdy dziecka z rówieśnikami - niekótre zaczynają chodzić mając 10 miesięcy a inne mając 15 miesięcy i oba momenty są w normie :)
mój malec też jeszcze ma nie unormowane godziny aktywności
A czy ja napisalam, ze porownuje lub co chwile o tym mysle??? :)
Nessie zrobiłam sobie taką pizzę o szczypiorku, papryce, kukurydzy i fecie :) co mi wczoraj apetytu narobiłaś... i o ironio cukier lepszy niż po chlebie z niskim indeksem glikemicznym a najadłam się jak bąk...
U mnie dalej względny spokój w kwestii ruchów. Wczoraj wieczorem do 1.00 byliśmy u znajomych i tam przy pysznej kolacji mały trochę się ruszał. Dzisiaj rano jeszcze mniej i myślę, że jak do jutra się nic nie zmieni to nawiedzę IP. To jednak spora różnica w porównaniu z tym co było.
Tak. Nie widzę jakiejś szczególnej różnicy. Jedynie lekkie "myrdnięcia". Rano zaczęła mnie jeszcze kłć szyjka'. Zresztą czekam cierpliwie na rozwój wypadków. Nie będę Wam tu jeszcze bardziej narzekać. Mam nadzieję, że wszystko jest ok i maluch poprosi się rozleniwił... :)