Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hanny ja bym nie kupowała od razu stanika do karmienia. Głównie dlatego, że jak zaczniesz karmić i tak pewnie będziesz musiała kupić nowy:-/ U mnie było tak, że cycki po porodzie urosły o kolejny rozmiar więc musiałam kupić nowe...
Faktycznie do karmienia kupię później, ale co teraz?!? Chyba pozostają mi zakupy przez neta...eh...a akurat stanik to nie da się tak bez mierzenia...no i "Houston mamy problem";)
hydrozagadka a pytanie takie praktyczne. W czym chodziłaś przez te dwa tygodnie po porodzie?
No właśnie, a te zastoje to się od fiszbin nie robią? Może durne to moje pytanie, ale kurde jeszcze takiego problemu nie miałam;)
A ja mam takie pytanie, bo wczoraj zaczela mi sie saczyc siara -jest jej dosyc duzo, musialam kupic wkladki laktacyjne. Piersi zrobily sie okropnie czule i bola strasznie, sutki to juz w ogole mam wrazenie ze zaraz wybuchna, w nocy sie budzilam z bólu ... I wlasnie zastanawia mnie, czy mozna ta siare wyciskac czy mam cierpiec z bólu?
--
Kakai ja mam 3 kolorowa -zolta, biala i taka przezroczysto-biala i leci tego tyle jak sie tylko piersi dotknie, ze juz kurde wczoraj zuzylam chyba z 4 chusteczki w ciagu wieczoru na wycieranie tego
Dziewczyny mam pytanie ... czy normalne jest latanie do kibelka (z biegunka) co pol godziny? juz 3 razy bylam ... za kazdym razem przed wyproznieniem boli mnie brzuch miesiaczkowo... po oproznieniu... przechodzi
Miala tak ktoras?
Zaznaczam ze nie pilam zadnych sokow ze sliwek :)))
ziewczyny mam pytanie ... czy normalne jest latanie do kibelka (z biegunka) co pol godziny? juz 3 razy bylam ... za kazdym razem przed wyproznieniem boli mnie brzuch miesiaczkowo... po oproznieniu... przechodzi
Miala tak ktoras?