Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pełnia jest 8 marca, to się szykuj Julita ;)
A w tym tygodniu to mi co chwila ktoś wmawia, że będę miała synka i nie chcą wierzyć, że ginka 3 razy potwierdzała córeczkę. Ponoć wyglądam na chłopca. Nawet dzisiaj moja ciotka jako kolejna osoba stwierdziła, że jak na dziewczynkę to za dużo urody mi zostało Przed ciążą nigdy tyle komplementów nie dostałam co teraz na finiszu
a urodziłam dziewuchę także po raz kolejny obaliłam te durne mity co są od pokoleń przekazywane
--
Oooo to ja też tak ładnie jak w ciąży to się już dawno nie czułam - super cera, włosy lśnią, w oczach błysk, wszyscy mówią, że taka typowo "chłopakowa" ciąża, a tu pewnie 2 dziewuszki :) Zresztą może jutro u Roszkowskiego się druga dzidzia pokaże, to będę wiedziała czy może jednak jakiś chłopak tam nie siedzi :)
Zresztą może jutro u Roszkowskiego się druga dzidzia pokaże, to będę wiedziała czy może jednak jakiś chłopak tam nie siedzi :)
Ja u Roszkowskiego robiłam genetyczne w 13 tc i na tym jego super sprzęcie to nawet ja wiedziałam gdzie co jest Toteż są duże szanse, że jutro uda się dojrzeć co tam między nogami ma drugi maluch i trafnie określić płeć.
to jak brzuch podrosnie beda gadac "dzieci maja dzieci" , a tu ponad 10 lat wiecej na karku
2 ciąża teraz a wyglądam przeokropnie, mam wysypaną całą brodę pryszczami, czuję się okropnie i brzydko