Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale moja gin. powiedziała, ze te skurcze nie bolą - a mi niestety jak brzuch drętwieje to mam mocny ucisk na dół brzucha i pęcherz- czego nie powinno być.
spokojnie - ja też miałam takich kilka dni właśnie w tym okresie, zresztą jeszcze ostatnio jedna też o tym pisała - nie pamiętam kto....
a mam pytanie - z ciekawości - o czym świadczy podwyższone CRP w ciąży ?? bo generalnie wiem co to za badanie, ale nie rozumiem co ma wyjaśnić w Twoim przypadku jeznko ??
Mam do Ciebie pytanie... czesto Ci twardnieje brzuch?
całą ciążę wychodzą mi leukocyty podwyższone (a mocz idealny) tzn. nie jakoś bardzo ale tak koło 12 tys
wyszło CRP 8 (norma 0 -5) no i sama nie wiem co o tym myśleć.
A mój krasnalek niestety leży jeszcze ze mną w szpitalu. Przez moje nerki on ma jakąś infekcję, ale dostał antybiotyk i już mu przechodzi. No i niestety dostał potwornej żółtaczki, więc jest naświetlany... Potwornie bym go chciała przytulić, wycałować, trzymać na rękach, a na razie nie mogę. No nic, trzeba się uzbroić w cierpliwość...
kasiek ja zrobiłam to badanie, bo całą ciążę wychodzą mi leukocyty podwyższone (a mocz idealny) tzn. nie jakoś bardzo ale tak koło 12 tys (norma 3,8 - 10 tys), więc zrobiłam i wyszło CRP 8 (norma 0 -5) no i sama nie wiem co o tym myśleć...
Co do badań to ja 19tego ide na badanie poziomu cukru po glukozie, już nawet kupiłam w aptece 75g glukozy Mam nadzieje, ze wszystko wyjdzie ok, bo ja bez czekolady nie przeżyje Własnie wsuwam całą wielką tabliczkę czekolady mlecznej Nestle bo babcia przyjechała z Włoch i mi przywiozła
Lada moment to przyjdzie mi ją pakować między skurczami a odchodzącymi wodami płodowymi