Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Cos dzisiaj nie za wesoły dzień jak widze
Leżę, leżę...no zamknięta jest, ale kurde zawsze tak chwalił moją szyjkę, że stalowa, a tu przez miesiąc wymiękła:(
Kurczę, aż się boję dzisiejszej wizyty, bo mi też przez ostatnie 2 dni brzuszek się trochę stawia. W poniedziałek myślałam, że to po usg u R, bo dość mocno nas wymęczył, a wczoraj tylko kilka razy stwardniał. Mam nadzieję, że nic złego się tam nie dzieje... Cos dzisiaj nie za wesoły dzień jak widze
Flavia gratulacje córci.
zaciskać uda, ja osobiście wiem, że sie wszystko uda i Wam sie jeszcze znudzi dwupak:)
A ja dzis bylam na ostatnim chyba usg i maly wazy 2397 g! Lozysko bez zmian wiec na bank bedzie cc. Przy okazji pierwszy raz zmierzono mi szyjke, ma 3 cm!
Oj przepraszam za te pomyłkę
Mam nadzieje wlasnie, ze maly jeszcze troszke nabierze masy! Lekarz mowi, ze bedzie kolo 3 kg mial! Ale jak juz wiemy- nigdy nic nie wiadomo!!
A ty jak sie czujesz? bo skoro mi ciężko z jedną dzidzią to tobie pewnie też.
Coś mnie kłuje po prawej stronie brzucha i w okolicy pepka ;< Znowu ... i brzuch mam napięty do tego plus jak sie ruszam czuje taki ciężar jakbym miała w brzuchu kilka dodatkowych kilogramow naciskajacych w dół... grrrr po tym co nessie pisała martwie sie, czy te bóle sa normalne
A tak razem z nessie "przechwalałyśmy" się, że tak dobrze te ciąże znosimy:(