Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W sumie nic wielkiego mi się w tej chwili nie dzieje,ale od rana nieźle mnie brzuch bolał i byłam nie do życia. W szpitalu mi przeszło i na KTG żadnego skurczu ale mój gin woli dmuchać na zimne. Jutro ostateczna decyzja.
ale ja mam teraz w głowie, że mam na wszystko duuuużo czasu i nie ma sensu za wcześnie kupować łóżeczka, wózka itp rzeczy. Można wybrać, ale nie kupować.....
Dotticieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze i po cichu zazdroszczę, że swoje dzieci mogłaś pooglądać, bo mnie dziś nie było dane.
wezmy pod uwage, ze nie wszystkich stac, zeby za jednym zamachem kupic cala wyprawke i tak jak my planujemy, co miesiac kupowac cos, zeby zbytnio nasz miesieczny budzet nie byl obciazony :)
--
Doti wiem, że przy podwójnym szczęściu do Usg podchodzi się zupełnie inaczej i dlatego jest robione o wiele częściej :)
A tak w ogole to witamy sie w 6 m-cu
Ogłoszenie mam - jakby któraś miała gratisik na zbyciu to jestem chętna - mam konto do 18 marca i na pewno będę opłacać więc się odwdzięczę już za 10 dni
Na dzien kobiet: znieczulenie podczas porodu
Dla mnie lepszym prezentem byłoby sprawienie, żeby wszystkie szpitale stosowały się do nowego standardu opieki okołoporodowej...
ale właśnie to jest jednym z elementów tych standardów - dla mnie super info, tylko mam nadzieje, że wyrobią się z tą zmianą przed moim porodem bo jak nie to muszę dać 300zł za zzo
Niezupełnie - nowy standard opieki okołoporodowej nie zawiera nic o zzo, bo dotyczy porodów fizjologicznych.
Hej dziewczyny mam pytanko czy będąc w ciąży odczuwa się takie same
rozciąganie macicy i kłucie w środku.