Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Z położną się umówiliśmy, bo z racji cukrzycy ciążowej wolę mieć spokój taki wewnętrzny, że ktoś będzie cały czas czuwał nad tym przy porodzie. Inaczej musiałabym jechać prawie 50km do Bydgoszczy, gdzie mam poradnię diabetologiczną, więc bez sensu. Tu znam szpital, wiem gdzie co jest, no i blisko...
jechała do szpitala 110km!!! I zdążyła idealnie, z rozwarciem 6 cm;)
dziewczyny - piękne te wasze koszulki, ale do porodu to ich nie bierzcie !!!! szkoda....weźcie jakąś najwyklejszą lub też zwykły, duży i długi t-shirt, najlepiej męski, bo jak wam dziecko będą kłaść to może się ubrudzić a potem nie doprać
ależ mi się zachcialo upiec takie ciasto Ciasto rumowo-waniliowe
Położna nam powiedziała, że delikatny makijaż po jest ok i bardzo poprawia samopoczucie także i kosmetyki zabiorę;)
fajnie by było! ale fakt dużo w tym mitów, no i Fausti86 to potwierdza
• Przyszły tato przybiera na wadze razem z Tobą - chłopiec
• Wyglądasz doskonale w ciąży - chłopiec
• Mocz jest przejrzysty, o żółtej barwie - chłopiec
• Nie przepadasz za sokiem pomarańczowym- chłopiec
Dziewczyny czy któraś miała ogromne parcie na sok pomarańczowy? Ja w ogóle go nie piłam a teraz żyć bez niego nie mogę! Jak nie ma w domu to mnie zaraz cholera bierze, muszę go pić i już, wszyscy się ze mnie śmieją hehe
Gienia,ale Ty zaczynasz 39 tydzien uwierz masz jeszcze czas i dziecko tez.Nie ma co sie cisnac...
tak tak madrosci... zobaczymy co bedziesz robila pod koniec ciazy, kiedy bedzie cie rozrywalo tak jak mnie, a szyjka bedzie trzymala, mimo ze rozwarcie sie robi ...
Kochana ja juz to przechodzilam
gienia83 masz podobną sytuację do mojej szwagierki ledwie,
Dziewczyny czy któraś miała ogromne parcie na sok pomarańczowy? Ja w ogóle go nie piłam a teraz żyć bez niego nie mogę! Jak nie ma w domu to mnie zaraz cholera bierze, muszę go pić i już, wszyscy się ze mnie śmieją hehe
Pomarańczowy na chłopaka?? Obalam ten mit!
urcze znalazłam w sieci meble do pokoju chłopaków i