Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czy, jak wypiję sobie troszkę coli to bardzo zgrzeszę?
ja tez
To tym bardziej powinnas przejsc to ze spokojem
Jak chcesz zaczac rodzic to moze pogadaj z polozna to zrobi masaz szyjki.
Gienka, a Ty wiesz, że ja z nerkami to z bólu mdlałam? Ale nie pośpieszałabym maluszka. Dla nas to kilka dni/tygodni bólu, a dla malucha szansa na "dojrzewanie" w maminym brzuchu... Wyjdą, jak będzie trzeba, chociaż sama wiem, że łatwo nie jest.
Wyjdą, jak będzie trzeba, chociaż sama wiem, że łatwo nie jest.
--
wolę poczekać, wiesz badał mnie lekarz i coś kręcił tam łapą trwało może to 1,5min ale bolało jak choleraaa, po paru godzinach plamiłam więc pewnie coś ruszyło... ale nie chce masażu jak ma to boleć bardziej niż to badanie ... dzięki postoję;p
Ide kapuste gotowac na golabkki
Na pewno na grypę żołądkową cola jest najlepszym lekarstwem :) Nawet lekarze tak mówią, że trzeba przeczekać ewentualnie colą się leczyć :) Sprawdziliśmy na sobie, jak mieliśmy epizod żołądkówki jakiś miesiąc temu... podobno pepsi nawet lekarze ''polecaja'' cos tam robi ale nie pamietam co;p
a ja ide potulić porcelanę
ja wczoraj wypiłam puszkę coli do obiadu, dziś pewnie też wypiję zresztą widać że franek jej potrzebuje.
hehe ale sie usmialam przy tym
To najważniejsze i "kawał dziewuszki" już z niej jest :) Pomyślności życzę... :) Z Mala wszytko ok i wazy juz 2465g ( jestem przeszczesliwa)
Suwaczek mówi, że moja Mała waży ok. 400g, hehe chyba 500 :D
dokładnie u mnie rozbieżność w terminach 3 dniowa jedynie oś te suwaczki przekłamują
oby nie za wielkie :D i oby mamuśki za wielkie po porodzie nie zostały :D wielkie będą te nasze dziewczyny
flavia a TY wypoczywaj:)) ile sie da a wszystko bedzie dobrze:) a ja znow opuchnieta:) byla kolezanka i stwierdzila ze bardzo jestem zmieniona na twarzy:)
Tym bardziej, że szyjka mnie dziwnie boli. Mam wrażenie, że mnie w nią kopie i to jest bolesne. Miała któraś z Was tak?? U mnie to pierwszy raz tak go czuję. Chyba nie chce się wydostać na zewnątrz?? ;)
A swoja droga to malutki chlopczyk(1790 kg) chyba jak na rozpoczety 35tydzien??
Albo moj taki grubas ..1600 kg???