Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Poszłam do łazienki oglądać mój nos Kurcze, ja mam go i tak dużego :( ale chyba mi się dziurki jeszcze bardziej wydłużyły
Gienka mi odchodzi dziwne coś, wczoraj wieczorem były w tym takie krople jakby krwi, więc myślałam, że wylazł i sie ruszy. A tu brzuch boli, ale skurczy to ja nie widzę. Wnerwa to ja widzę. Chodzę, marudzę, czepiam się, jestem drażliwa. Ech... sama nie wiem o co mi chodzi.... pojechaliśmy na spacer do lasu ale nadal mi nie przeszło.......
nie wiem czy słyszałyscie ale - tesciowa mi mowi ze m.in oznaka porodu sa powiekszajace się nozdrza dziś ok.9:30 poszłam do kibla stanęłam przed lustrem i jak zaczęłam się śmiać tak obudziłam moją familię hahaha mam nos co najmniej na pół twarzy
kochana, dziewczyna ktora lezala ze mna jej odchodzilo jak to nazwala jakas ropa ze sluzem
tylko takie podbarwione wczoraj jednorazowo i się skończyło
jest co raz gozej, znowu wymiotuje;((((
ale bylam na IP w nocy z pt/sb
odeslali mnie bo nic sie nie dzieje...
Sama juz nie wiem, poza tym karetki wzywac nie bede a mojego P. w domu nie ma...
--
Żadna nowość
u mnie nic....
Illian się jakoś dawno nie meldowała.
poza tym wczoraj stwierdziłam, że jeszcze troszkę i nie będę widzieć swoich "miejsc intymnych"
ale ja chcę już ciepłą białą chrupiąca bułkę z masełkiem
poza tym czuje sie dzis cholernie dziwnie, tak jak gienka non stop latam na kibelek:(( czysci mnie porzadnie....poza tym dziwnie boli mnie brzuch:((