Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a przy okazji kupię prezent na sobotnią imprezkę - synek znajomych skończył roczek !!!Kasiek, ja jeździłam do zeszłego tygodnia, ale ja mieszkam w małym mieście, gdzie ludzie jeżdżą 50/h... to nie cywilizacja, gdzie liczy się koncentracja i refleks...
insulina nie straszna jest... nie ma się co martwić, ja się po niej uspokoiłam, bo tak to stale się denerwowałam, że cokolwiek zjem cukier za wysoki...
i wcale nie taki śpich, jestem na nogach od 6 

Melduje ze pokoik odremontowany i jak dla mnie wygląda fajnie :) kocham Ikea za jej funkcjonalność :)

Strasznie tu dużo bardzo młodych mamusiek

Wczoraj 22 lat mi styknelo Od meza dostalam bukiet kwiatow

Nie chcę, nie chcę!!!

Dziewczyny, jak planujecie przyjmowanie wizyt po porodzie? My z Piotrem już uprzedziliśmy rodzinkę, że dwa tyg. po porodzie zamykamy się na cztery spusty i nie przyjmujemy żadnych gości... Jesteśmy zdania, że te pierwsze dwa tygodnie są tylko dla nas, dla naszej trójki...

To brutalne, ale lepiej, żeby się coś stało maleństwu w brzuchu niż mnie i żeby mąż stracił żonę a córcia mamę

w tej chwili moja szyjka ma nieco ponad 1cm ale na szczęście jeszcze jest zamknięta. dostałam globulki dopochwowe na ponad 2tygodniowa kurację. Ginka stwierdziła że ,,obyśmy jeszcze chociaż do tego 36tyg. wytrzymały" co bardzo mnie wystraszyło i wzbudziło niepokój bo ja jeszcze nie gotowa jestem...na dodatek pół nocy nie spałam bo mnie brzuch bolał cały, najbardziej w okolicach pępka ale po 2 nospach przestał.