Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja urodziłam 18 marca
Zdałam teorie wewnętrzną Ustaliłam termin egzaminu państwowego ... Chcieli mnie na ten piątek wcisnąć! Ale wolałam za 2 tygodnie równe i się nie wyśpię, bo o 8.30 zaczynam od teoretycznego
dziewczyny mam pytanko, jaki Wy magnez bierzecie (brałyście) taki zwykły, czy jakiś specjalny dla ciężarnych?
na Nowohuckiej ;) A jazdy robiłam w LOK'u. Też mam nadzieje, że to pierwszy i ostatni egzamin będzie Instruktora miałam dobrego więc powinno się udać Aaale się już zaczęłam stresować okropnie
ja stwierdziłam że jak nie zdam to trudno i zdałam bez problemu :))))) ale na placu cały czas gadałam do siebie jak jeździłam i zapomniałam że kamery są wewnątrz i pare wiązanek też puściłam :)
Dzisiaj pytałam instruktora czy można puścić radio na egzaminie -powiedział że nie Mnie muzyka uspokaja i lepiej mi się jeździ a tu doopa ! Słuchawek do uszu nie wsadze, bo egzaminator uzna to za brak szacunku i mnie obleje na wejściu
Jesli chodzi o sluchawki to nie uznalby tego za brak szacunku a raczej brak przygotowania do jazdy.Nie mozna nakladac sluchawek,ktore zagluszaja,przeciez gdyby jechal pojazd uprzywilejowany nie slyszalabys a tym samym stworzylabys zagrozenie wtedy egzmainator przerywa odrazu egzamin.
Ja musze zdac do sierpnia.O to chodzi ze zostane sama z cora 15 km od miasta pod samym lasem i musze miec w razie czego dojechac do miasta.
No to faktycznie masz motywacje -praktycznie byłybyście odcięte od świata. Ja chce zdać głównie dlatego, że przy małym dziecku jest to wygodne i to bardzo poza tym prawdopodobnie przez większość tygodnia będę sama z dzidzią, a nie wyobrażam sobie jeździć na zakupy autobusami i tramwajami tłukąc się z dzieckiem i wózkiem -zwłaszcza, że większość ludzi nie jest na tyle uprzejmych aby pomóc wnieść wózek czy chociaż ustąpić miejsca...
u mnie tez bylo cicho od rana a na ktg sie pojawily skurcze gosik super wiesci:) czyli malutki gotowy do wyjscia:) tylko jaki juz duzy moj w srode tydz temu mial 2800 wiec spora roznica;)) a ja juz jestem po odebranym posiewie u mnie na szczescie nic nie wyhodowano:))) bardzo sie ucieszylam:)) ja na 18 na ktg ale dzis chyba cisza:) moze przed burza:))
--
brzydkie myśli mnie naszły 20cm dla każdego mężczyzny inaczej wygląda...