Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kasiek, przy takiej liczbie podejsc to i ja bym sie juz nie dala wygonic, chociaz nie jestem za podawaiem oxy:
Ja sie starałam zrozumieć, ale nadal pojąć nie moge podejścia lekarzy i niektórych dziewczyn do porodu. Najpierw wszystkim każą leżeć, zwalniają z pracy żeby za szybko nie urodzić, a jak przychodz co do czego to wyrywają dziecko na sile, choć jeszcze nie ma terminu porodu. Cholernie to smutne, bo w praktyce kończy sie to wszystko albo cesarka, albo trauma na całe życie. Rozumiem jak jest zagrożenie życia, ale dyskomfort końcówki ciąży...
Kurcze nie załapałam Kasiek lepiej zobacz moją kartę i napisz który to teraz mam tydzień. nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam.
Wielgosz, racja, ale z drugiej strony widziałam w szpitalu takie babeczki jak nasza Gienka, co to nie chcą nawet dnia przenosić i krzyczą od wejścia, że dzisiaj MUSZĄ urodzić ;) Dla mnie to też troche przerażające - dziecko powinno wyjść, jak ONO będzie gotowe, chyba że dzieje sie coś z jego zdrowiem albo jego mamy
Kurcze nie załapałam Kasiek lepiej zobacz moją kartę i napisz który to teraz mam tydzień.
chyba że dzieje sie coś z jego zdrowiem albo jego mamy.
Penny problem w tym, że już w lodówce powoli nic nie ma, a do sklepu nie chce mi się iść Zjadłam prawie całą jej zawartość! Prócz mrożonek
Jeszcze do tego zachciało mi się teraz lodów i hot dogów z ikei
Też bym zagoniła i byśmy pojechali ale w tygodniu on jest we wrocławiu -praca I tylko w weekendy mogę go troche wykorzystać na latanie mi do sklepu po batoniki
ja kocham ikeowskiego camemberta z puree