Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kasiek, przy takiej liczbie podejsc to i ja bym sie juz nie dala wygonic, chociaz nie jestem za podawaiem oxy:
Ja sie starałam zrozumieć, ale nadal pojąć nie moge podejścia lekarzy i niektórych dziewczyn do porodu. Najpierw wszystkim każą leżeć, zwalniają z pracy żeby za szybko nie urodzić, a jak przychodz co do czego to wyrywają dziecko na sile, choć jeszcze nie ma terminu porodu. Cholernie to smutne, bo w praktyce kończy sie to wszystko albo cesarka, albo trauma na całe życie. Rozumiem jak jest zagrożenie życia, ale dyskomfort końcówki ciąży...
Kurcze nie załapałam nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam.
Wielgosz, racja, ale z drugiej strony widziałam w szpitalu takie babeczki jak nasza Gienka, co to nie chcą nawet dnia przenosić i krzyczą od wejścia, że dzisiaj MUSZĄ urodzić ;) Dla mnie to też troche przerażające - dziecko powinno wyjść, jak ONO będzie gotowe, chyba że dzieje sie coś z jego zdrowiem albo jego mamy
Kurcze nie załapałam Kasiek lepiej zobacz moją kartę i napisz który to teraz mam tydzień.
chyba że dzieje sie coś z jego zdrowiem albo jego mamy.
Penny problem w tym, że już w lodówce powoli nic nie ma, a do sklepu nie chce mi się iść Zjadłam prawie całą jej zawartość! Prócz mrożonek
Jeszcze do tego zachciało mi się teraz lodów i hot dogów z ikei
Też bym zagoniła i byśmy pojechali ale w tygodniu on jest we wrocławiu -praca I tylko w weekendy mogę go troche wykorzystać na latanie mi do sklepu po batoniki
ja kocham ikeowskiego camemberta z puree